Buzz

Επιστημονική φαντασία; Το «Bushwick» φαντάζεται μια Αμερική σε εμφύλιο πόλεμο

στα 10

Με την χώρα να είναι πιο διχασμένη από ποτέ, το θρίλερ που έκανε μόλις την πρεμιέρα του στο Sundance δεν θα μπορούσε να είναι πιο επίκαιρο.

Επιστημονική φαντασία; Το «Bushwick» φαντάζεται μια Αμερική σε εμφύλιο πόλεμο

Η ταινία των Κάρι Μέρνιον και Τζόναθαν Μίλοτ διαδραματίζεται σε ένα (πολύ) κοντινό μέλλον, στο οποίο οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής δεν είναι τόσο ενωμένες πια.

Το Τέξας ζητά την απόσχιση του και την ανακήρυξη του ως ανεξάρτητο κράτος και για να αποκτήσει ένα δυνατό διαπραγματευτικό χαρτί αποφασίζει να επιτεθεί στην Νέα Υόρκη και να την καταλάβει.

Δείτε ακόμη: Η Ρούνι Μάρα, ο Τζέισον Σίγκελ κι ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ βιάζονται να εγκαταλείψουν τα εγκόσμια στο «The Discovery»

bushwick 607

Καθώς αυτή η μάχη ξεσπά απροειδοποίητα μια νεαρή γυναίκα στο Μπουσγουικ του Μπρούκλιν, η Λούσι θα βρεθεί εν μέσω αντικρουόμενων πυρών και ο μόνος της οδηγός προς την ασφάλεια θα είναι ο Στουπ ένας πρώην βετεράνος που θα πρέπει αυτή τη φορά να αντιμετωπίσει τον πόλεμο κυριολεκτικά στο πεζοδρόμιο του.

bushwick 607

Η Μπρίτανι Σνόου κι ο Ντέιβ Μπαουτίστα πρωταγωνιστούν στην ταινία, της οποίας η πρεμιέρα συνοδεύτηκε από θετικές κριτικές που επισημαίνουν με πίκρα πόσο το κλίμα και η ιδέα της δεν μοιάζει τόσο υπερβολικό σε μια Αμερική που μοιάζει πιο διχασμένη από ποτέ στην πρόσφατη ιστορία της.

Δείτε ακόμη: To «Kuso», η πρώτη ταινία του Flying Lotus έχει το πιο αλλόκοτο τρέιλερ της χρονιάς

bushwick 607

Δείτε πιο κάτω ένα κλιπ από το φιλμ.


Δείτε ακόμη: