Buzz

O Μπαρτ Ρέινολντς μετανιώνει για τη θρυλική γυμνή του φωτογράφηση στο Cosmopolitan

στα 10

Ηταν 1972, όταν ο Μπαρτ Ρέινολντς άφησε κλασική τη γυμνή του πόζα του για το Cosmopolitan. Περίπου μισό αιώνα μετά, δηλώνει μετανιωμένος...

Flix Team
O Μπαρτ Ρέινολντς μετανιώνει για τη θρυλική γυμνή του φωτογράφηση στο Cosmopolitan

Η φωτογράφηση του Μπαρτ Ρέινολντς για το Cosmopolitan το 1972 ήταν, είναι και θα είναι μια από τις πιο διάσημες γυμνές φωτογραφήσεις ανδρών στην ιστορία της ποπ κουλτούρας, μια πόζα που αντιγράφτηκε πολλαπλά μέσα στα χρόνια, ορίζοντας ένα πρότυπο ανδρισμού και αφήνοντας μαζί στην αθανασία και τον Μπαρτ Ρέινολντς.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο 79χρονος ηθοποιός δήλωσε πως μετανιώνει: «Ηταν πολλά χρόνια πριν. Ημουν πολύ νέος και πολύ χαζός. Η φωτογράφηση δεν άλλαξε την καριέρα μου προς το καλύτερο». Ο Ρέινολντς υποννόησε πως η φωτογράφηση έβλαψε τις πιθανότητές του να κερδίσει ένα Οσκαρ τη χρονιά εκείνη (για το «Deliverance» του Τζον Μπούρμαν), όπως επίσης θεωρεί τον εαυτό του υπεύθυνο και για το καπέλωμα των συμπρωταγωνιστών του, Γιον Βόιτ και Νεντ Μπίτι: «Σίγουρα, όλοι μας είχαμε την ευκαιρία αν δεν είχα κάνει κάτι τόσο ανόητο».

Διαβάστε ακόμη: Ο Μπαρτ Ρέινολντς ξεπουλάει τα πάντα για να πληρώσει τα χρέη του!

Burt Reynolds Nude

«Ηταν μια κρύα μέρα και μετανιώνω και που το λέω. Ειχα πιει κάμποσα ποτά και βότκα τόνικ και ήμιουν φτιαγμένος. Νομίζω ότι περνούσα τέλεια. Ναι, θα ευχόμουν να μην το είχα κάνει. Ηταν τελείως ανόητο. Δεν μπορώ να καταλάβω τι σκεφτόμουν. Μάλλον είχα πει στον εαυτό μου ότι "Δεν μπορείς να το κάνεις... κότα" και αυτό ήταν αρκετό για να το κάνω. Αλλά νομίζω ότι ήμουν τελείως αλλού όταν βγάλαμε τη φωτογραφία. Και αυτό το ηλίθιο χαμόγελο, είναι από τα ποτά.»

Deadpool 607 O Ράιαν - Deadpool - Ρέινολντς αντιγράφει τη μυθικη πόζα του Μπαρτ - συνονόματού του - Ρέινολντς

Παρα την ετεροχρονισμένη μετάνοια του Μπαρτ Ρέινολντς, η φωτογράφηση του υπήρξε σημαντική και για τον ίδιο και για το Cosmopolitan και για τη (μικρή) ιστορία των γυμνών σταρ του σινεμά. Ο Ρέινολντς έγινε celebrity με δεκάδες γυναίκες να τον σταματούν στο δρόμο για τους υπογράψει τη φωτογραφία, ενώ το περιοδικό έγινε αυτό ακριβώς που θα το εκτίνασσε σε δημοτικότητα: αυτό που θέλουν οι γυναίκες όπως το θέλουν οι γυναίκες.

Δείτε εδώ ένα συλλεκτικό full frontal από την ίδια φωτογράφηση (που φυσικά δεν θα έβγαινε ποτέ στο περιοδικό):

Burt Reynolds Nude

Και δείτε εδώ μερικά ακόμη γυμνά του Μπαρτ Ρέινολντς από το βιβλίο «Burt Reynolds Hotline: The Letters I Get…and Write!» του 1972:

Burt Reynolds Nude

Burt Reynolds Nude

Διαβάστε ακόμη: