Φεστιβάλ / Βραβεία

Κερδίστε προσκλήσεις για τις Νύχτες Πρεμιέρας Conn-x / «Bullhead / Μοσχαροκεφαλή»

στα 10

Το Flix σας στέλνει καθημερινά σε επιλεγμένες προβολές του 17ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας Conn-x.

Flix Team
Κερδίστε προσκλήσεις για τις Νύχτες Πρεμιέρας Conn-x / «Bullhead / Μοσχαροκεφαλή»

To Flix εξασφάλισε 3 διπλές προσκλήσεις για την προβολή του «Bullhead/Μοσχαροκεφαλή» που θα προβληθεί την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου στις 21.45 στο σινεμά Αστορ.

Ο Τζάκι είναι ένας μοναχικός νέος γύρω στα 30, που εργάζεται στη φάρμα με αγελάδες του θείου του. Μια μέρα, ένας αδίστακτος κτηνίατρος τον προσεγγίζει για να συνάψουν μία ύποπτη συμφωνία σχετική με τη χρήση απαγορευμένων ορμονών και τοξίνων στα ζώα. Η δολοφονία ενός αστυνομικού και η αναπάντεχη συνάντηση του Τζάκι με έναν άνδρα από το σκοτεινό παρελθόν του θα πυροδοτήσουν μία αλληλουχία εξελίξεων με συνέπειες που κανείς δεν μπορεί να προβλέψει.

Το πιο εκρηκτικό ντεμπούτο της χρονιάς από τον Βέλγο Μάικλ Ρόσκαμ που συμμετείχε στο 61ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου και αποτελεί την επίσημη πρόταση του Βελγίου για το Οσκαρ καλύτερης ξένης ταινίας.

Για να κερδίσετε τις 3 διπλές προσκλήσεις αρκεί να μας στείλετε ένα e-mail στο info@flix.gr με την ένδειξη «Bullhead» και το ονοματεπώνυμο σας. Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν γύρω στις 3 το μεσημέρι της 23ης Σεπτεμβρίου. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με e-mail και τα ονόματα τους θα βρίσκονται σε λίστα στην είσοδο του Aστορ πριν την προβολή της ταινίας.

Δείτε όλο το πρόγραμμα του φεστιβάλ εδώ