Buzz

Bug Little Lies: η Νικόλ Κίντμαν τρώει έντομα και σκουλήκια on camera!

στα 10

Και μετά αναρωτιόμαστε τι περνάει αυτή η γυναίκα μπροστά από τους φακούς προκλητικών σκηνοθετών. Μάλλον δεν κωλώνει μπροστά σε τίποτα...

Bug Little Lies: η Νικόλ Κίντμαν τρώει έντομα και σκουλήκια on camera!

Η Νικόλ Κίντμαν αγαπά μία καλή πρόκληση. Το έχει αποδείξει από τις επιλογές της τα τελευταία 15+ χρόνια: δύσκολοι, απαιτητικοί, τολμηροί ρόλοι είναι οι μοναδικοί ρόλοι που θα την κάνουν να αποφασίσει να πάρει το ρίσκο μιας ταινίας ή τηλεοπτικής σειράς (και ο θρίαμβος του Big Little Lies, τη δικαίωσε).

Είχε επίσης μιλήσει για το πώς επιλέγει πρότζεκτς στις Κάννες, με αφορμή το «Θάνατο του Ιερού Ελαφιού του Γιώργου Λάνθιμου: «Εχω την δική μου ηθική πυξίδα. Τον δικό μου άξονα. Και δεν έχει να κάνει τόσο με τη δουλειά μου ως ηθοποιός, όσο με το χαρακτήρα μου ως άνθρωπος. Από εκεί και πέρα όλα έχουν να κάνουν με τον σκηνοθέτη. Είσαι τόσο καλός ηθοποιός, όσο οι ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται. Αν εμπιστεύομαι τον σκηνοθέτη, είμαι έτοιμη για κάθε ρίσκο που θα προτείνει. Φυσικά και ψάχνω τις προηγούμενες δουλειές του. Με το Γιώργο είδα τον "Κυνόδοντα" και συγκλονίστηκα. Θέλω να στηρίζω νέους σκηνοθέτες, ανθρώπους με φρέσκο όραμα, ή δημιουργούς που ακόμα δεν έχουν τη δύναμη να γυρίσουν τις ταινίες τους και με χρειάζονται. Ξέρετε, δε χρειάζεται να δουλεύω τόσο πολύ. Αλλά δουλεύω πάρα πάρα πάρα πολύ. Το κάνω γιατί αγαπώ τη δουλειά μου, αγαπώ το σινεμά. Και χαίρομαι πολύ ταπεινά όταν μου ζητάνε σκηνοθέτες όπως ο Λάνθιμος να παίξω σε ταινίες τους...»

Θυμηθείτε κι αυτό: Η Νικόλ Κίντμαν ρισκάρει με ένα βίντεο τρόμου για τους New York Times

Nicole Kidman NYT 607

Κι αν πολλές φορές κοιτάμε στην οθόνη αυτό τον αλαβάστρινο κύκνο να τσαλακώνεται, σε βαθμό κακοποίησης, φαίνεται πως εκείνη το διασκεδάζει, καθώς κι εκτός ρόλων συνεχίζει να σοκάρει.

Για παράδειγμα, με αφορμή τα (κυρίως χιουμοριστικά) βίντεο του Vanity Fair με τους πρωταγωνιστές της χρονιάς, στους οποίους ζητάει να αποκαλύψουν το κρυφό τους ταλέντο, η Κίντμαν αποκαλύπτει ότι τρώει έντομα, ζωύφια, σκουλίκια. Και το αποδεικνύει, on camera.

Nicole Kidman eats bugs 607 1

Nicole Kidman eats bugs 607 2

Μην ξεχνάμε βέβαια ότι η Κίντμαν comes from a land Down Under. Δεν μασάει. Ή, μάλλον, μασάει. Ακατέργαστη, υγρή, τραγανή... πρωτεΐνη.

.

Διαβάστε επίσης: