Buzz

Ο Μπράιαν Σίνγκερ κατηγορείται για βιασμό

στα 10

Λίγες μέρες μετά την απόλυσή του από το biopic για τη ζωή του Φρέντι Μέρκιουρι, ο Μπράιαν Σίνγκερ κατηγορείται για τον βιασμό ενός 17χρονου το 2003.

Ο Μπράιαν Σίνγκερ κατηγορείται για βιασμό

Μόλις τρεις μέρες αφού το στούντιο της 20th Century Fox αποφάσισε να απολύσει τον Μπράιαν Σίνγκερ από το «Bohemian Rapsody», ένα νέο σκάνδαλο ξεσπά με επίκεντρο τον σκηνοθέτη, επιβεβαιώνοντας τις υποψίες εκείνων που δεν είχαν πειστεί ακριβώς από την επίσημη αιτιολογία για την απομάκρυνσή του από το biopic του Φρέντι Μέρκιουρι (αντικαταστάθηκε πλέον από τον Ντέξτερ Φλέτσερ για τις δύο εβδομάδες γυρισμάτων που απομένουν).

Την Πέμπτη, ο Σέζαρ Σάντσεζ-Γκουζμάν κατέθεσε αγωγή εναντίον του Σίνγκερ κατηγορώντας τον σκηνοθέτη για βιασμό το 2003. Σύμφωνα με τον Σάντσεζ, ο οποίος ήταν τότε 17 ετών, ο Σίνγκερ του επιτέθηκε σεξουαλικά εξαναγκάζοντάς τον σε στοματικό και πρωκτικό σεξ. Η επίθεση συνέβη στο γιοτ του Λέστερ Γουότερς, ενός επενδυτή ο οποίος διοργάνωνε συχνά πάρτι για νεαρούς gay στην περιοχή του Σιατλ.

Διαβάστε ακόμη: Easy come, easy go: Ο Μπράιαν Σίνγκερ απολύθηκε από τη σκηνοθεσία του «Bohemian Rhapsody»

Bryan Singer 607

Οπως αναφέρει η μήνυση, ο Σίνγκερ προσέγγισε αργότερα τον νεαρό άνδρα, λέγοντάς του ότι είναι παραγωγός κι ότι θα μπορούσε να τον βοηθήσει να κάνει καριέρα στην υποκριτική αν δεν έλεγε τίποτα για όσα συνέβησαν. Αντίθετα, ισχυρίστηκε, αν ανέφερε το περιστατικό κανείς δεν θα τον πίστευε, ενώ τον απείλησε, λέγοντάς του ότι μπορούσε να προσλάβει ανθρώπους που ήταν ικανοί να καταστρέψουν τη φήμη κάποιου.

Εκπρόσωπος του Σίνγκερ ανακοίνωσε ότι ο σκηνοθέτης «αρνείται κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς αυτούς κι ότι πρόκειται να αντιταχθεί σθεναρά στην αγωγή μέχρι τέλους».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Σίνγκερ αντιμετωπίζει παρόμοιες κατηγορίες, τις οποίες ωστόσο οι ενάγοντες απέσυραν στη συνέχεια εκούσια.

Διαβάστε ακόμη