Buzz

Δείτε (κι ακούστε) τον υπέροχο τρόπο που ο Μπράιαν Κράνστον διαφημίζει το βρετανικό AMC!

στα 10

H διαφημιστική καμπάνια για την ίδρυση του βρετανικού παραρτήματος του AMC, το κανάλι δε θα μπορούσε να μη ζητήσει τη βοήθεια του Μπράιαν Κράνστον.

Δείτε (κι ακούστε) τον υπέροχο τρόπο που ο Μπράιαν Κράνστον διαφημίζει το βρετανικό AMC!

Είναι το κανάλι που πρόβαλε, ανάμεσα σε άλλα (όπως τα «Mad Men» και «Walking Dead») το «Breaking Bad» στην Αμερική. Για τη διαφημιστική καμπάνια για την ίδρυση του βρετανικού παραρτήματος του το κανάλι δε θα μπορούσε να μη ζητήσει τη βοήθεια του Μπράιαν Κράνστον.

Ο υπέροχος αμερικανός ηθοποιός κοιτάει, απλώς, την κάμερα και απαγγέλει ένα ποίημα (με τίτλο «Dungeness») που γράφτηκε από τον Ρίτσαρντ Χόλμαν (τον creative director της διαφημιστικής εταιρίας που ανέλαβε την προώθηση του καναλιού). Το ποίημα μιλά για τη δύναμη της αφήγησης, για τις ιστορίες που κάνουν την ανθρωπότητα να ενδιαφέρεται, να εξερευνά, να ανακαλύπτει, να προχωρά μπροστά.

Θυμηθείτε κι αυτό: Ο Αντονι Χόπκινς γράφει γράμμα θαυμασμού στον Μπράιαν Κράνστον!

Μία δεύτερη βερσιόν της διαφήμισης είναι το ίδιο ποίημα να το απαγγέλει ένα μικρό αγόρι. Εκεί όμως υπάρχει γύρισμα σε τοποθεσία (στην χώρα του Ποτέ που ονομάζει ο ποιητής «Dungeness»).

«Από όλη την πληθώρα των καναλιών και του προγράμματος που προσφέρουν, θεωρώ ότι το AMC δεν έχει αντίπαλο στα σενάρια των σειρών του...» εξηγεί ο Χόλμαν. «Για αυτό ένιωσα ότι πρέπει να φτιάξουμε μία καμπάνια που θα εξυμνεί την τέχνη της αφήγησης ιστοριών...»

Τα δύο διαφημιστικά λειτουργούν συμπληρωματικά. Είναι η αθωότητα του αγοριού που δίνει άλλο τόνο στο ποίημα, ενώ ο Μπράιαν Κράνστον απλά σε κοιτά, σε υπνωτίζει με τη ζεστή φωνή, την τονικότητα και το υπονοούμενο στο χρωματισμό της φωνής του. Με ανοιχτή καρδιά και πίστη αντιλαμβάνεται τις ιστορίες ένας πιτσιρικάς. Με εμπειρία και πολυεπίπεδες αναγνώσεις, ένας μεγαλύτερος.

Απολαύστε τους:

.

.

Διαβάστε και δείτε περισσότερα: