Buzz

Breaking Bad The Movie: μήπως μόλις κάτι ανακοίνωσαν οι Μπράιαν Κράνστον και Ααρον Πολ;

στα 10

Εδώ κι αρκετούς μήνες γίνεται λόγος για το αν θα μπορούσε να μεταφερθεί το «Breaking Bad» στην μεγάλη οθόνη. Ισως η απάντηση να είναι «Σύντομα».

Breaking Bad The Movie: μήπως μόλις κάτι ανακοίνωσαν οι Μπράιαν Κράνστον και Ααρον Πολ;

Σχεδόν 6 χρόνια έχουν περάσει από το φινάλε του «Breaking Bad», που έπειτα από 5η σεζόν καθιερώθηκε με άνεση ως μια από τις καλύτερες τηλεοπτικές σειρά όλων των εποχών.

Εδώ κι αρκετούς μήνες όμως, φήμες θέλουν τον δημιουργό Βινς Γκίλιγκαν, να ετοιμάζεται με άκρα μυστικότητα να επεκτείνει το σύμπαν της σε μία ταινία.

Διαβάστε περισσότερα: Είστε έτοιμοι για μια ταινία «Breaking Bad»;

Τονίζουμε το «άκρα μυστικότητα». Γιατί κανείς στο Χόλιγουντ δεν μιλάει για αυτό. Τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί, τίποτα δεν έχει ξεκαθαριστεί (θα είναι sequel που θα πιάνει τα γεγονότα αμέσως μετά το φινάλε της σειράς;) και ο Γκίλιγκαν μοιάζει να έχει ορκίσει τους πάντες στο να είναι «αφηρημένα θετικοί στην πιθανότητα», αλλά καθόλου έτοιμοι να μας δώσουν ένα ψήγμα πληροφορίας.

Μέχρι χθες το βράδυ. Με ένα ταυτόχρονο tweet, οι δυο πρωταγωνιστές, Μπράιαν Κράνστον και Ααρον Πολ, έβαλαν φωτιά στα σόσιαλ. Κοινή αυτοσαρκαστική φωτογραφία και μια μόνο αινιγματική λέξη να φουντώνει τις ελπίδες μας ότι αναφέρονται στην ταινία: «Σύντομα».

Ο σεναριογράφος του «Breaking Bad», αλλά και του spin off «Better Call Saul», Πίτερ Γκουλντ, σχολίασε τις φωτό με κάτι που μάς φυτίλιασε περισσότερο: «Ανυπομονώ για αυτό».

Εμείς να δεις!



Διαβάστε ακόμη