Buzz

Ακούστε το «I’ll Stand by You Always», το τραγούδι του Μπρους Σπρίνγκστιν για το «Χάρι Πότερ»

στα 10

Κάποιος ανέβασε το τραγούδι λέγοντας πως είναι εκείνο που είχε στείλει ο ίδιος ο Σπρίνγκστιν στην Warner και δεν έγινε ποτέ δεκτό.

Ακούστε το «I’ll Stand by You Always», το τραγούδι του Μπρους Σπρίνγκστιν για το «Χάρι Πότερ»

Πέρσι ο Μπρους Σπρίνγκστιν αποκάλυψε σε μια συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του BBC 2 πως είχε γράψει ένα τραγούδι για το «Χάρι Πότερ» το οποίο λεγόταν «I’ll Stand by You» και είχε απορριφθεί, για άγνωστους σε εκείνον λόγους από την Warner. Το τραγούδι, σύμφωνα πάντα με τον Σπρίνγκστιν, ήταν μια ωδή στον μεγαλύτερό του γιο και το θεωρούσε «αρκετά καλό».

Αν και μέχρι σήμερα το τραγούδι αυτό δεν είχε κυκλοφορήσει, κάποιος ανέβασε στο Soundcloud ένα τραγούδι με τίτλο «I’ll Stand by You Always» (το always μάλλον αποτελεί φόρο τιμής (;) στην περιβόητη ατάκα του Σέβερους Σνέιπ) λέγοντας πως είναι το ντέμο που είχε στείλει το Αφεντικό το ίδιο στην Warner Bros. Κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί από κανέναν μέχρι στιγμής και το κομμάτι το ίδιο κατέβηκε από το Soundcloud, αλλά κάποιοι πρόλαβαν να το σώσουν και να το μεταφέρουν σε βίντεο στο YouTube.

Διαβάστε ακόμα: Η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ απαντά στις φήμες για την κινηματογραφική μεταφορά του «Χάρι Πότερ και του Καταραμένου Παιδιού»

bruce2

Με ένα πρώτο άκουσμα καταλαβαίνει κανείς γρήγορα γιατί η Warner απέρριψε το συγκεκριμένο τραγούδι, αν είναι όντως αυτό το πραγματικό. Δεν τόσο κακό που θες να κάνεις avanta kedavra στα αυτιά σου, αλλά δεν φαίνεται να είναι καθόλου μέσα στο κλίμα των ταινιών, φέρνοντας στο νου μια κακή εκδοχή του «Tears From Heaven» του Ερικ Κλάπτον. Ακούστε το τραγούδι παρακάτω.


Διαβάστε ακόμη: