Buzz

«Η περιέργεια είναι ένα αφύσικο συναίσθημα»: Τρέιλερ για το «Brigsby Bear»

στα 10

Οταν ο «Κυνόδοντας» συνάντησε το «The Room» και το «10 Cloverfield Lane». Ή κάτι τέτοιο...

«Η περιέργεια είναι ένα αφύσικο συναίσθημα»: Τρέιλερ για το «Brigsby Bear»

Οι Περιπέτειες του Αρκούδου Μπρίγκσμπι είναι ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα για παιδιά, φτιαγμένο ειδικά για ένα και μόνο άτομο: τον Τζέιμς. Οταν το σόου τελειώνει ξαφνικά, η ζωή του Τζέιμς αλλάζει για πάντα, καθώς θα βαλθεί να ολοκληρώσει μόνος του την ιστορία και θα πρέπει να μάθει να διαχειρίζεται τις πραγματικότητες ενός κόσμου για τον οποίο δεν γνωρίζει τίποτα.

Αυτή είναι η επίσημη υπόθεση του «Brigsby Bear», μιας από τις ελάχιστες φετινές αμερικανικές ταινίες που ταξίδεψαν από το Φεστιβάλ του Σάντανς (όπου προβλήθηκε στο διαγωνιστικό τμήμα) στο Φεστιβάλ Καννών (όπου συμμετείχε στο τμήμα της Εβδομάδας Κριτικής).

Διαβάστε ακόμη: «You haven’t lived until you’ve died»: Τρέιλερ για το ριμέικ του «Flatliners»

Brigsby Bear 607

Εκείνο που δεν περιγράφει η παραπάνω σύνοψη είναι ότι ο Τζέιμς είχε πέσει θύμα απαγωγής ως παιδί και μεγάλωσε απομονωμένος στο σπίτι των απαγωγέων του – μοναδικό καταφύγιο σε έναν υποτίθεται μετα-αποκαλυπτικό κόσμο, με μοναδική συντροφιά το παιδικό σόου που οι ίδιοι δημιούργησαν ειδικά γι’ αυτόν. Οταν απελευθερώνεται, ενήλικας πια, ο Τζέιμς θα πρέπει να αντιμετωπίσει πλέον κατάματα την αληθινή ζωή.

Μεγάλου μήκους σκηνοθετικό ντεμπούτο του Ντέιβιντ ΜακΚάρι (ενός από τους σεναριογράφους και σκηνοθέτες του «Saturday Night Live»), το «Brigsby Bear» μοιάζει, δηλαδή, με ένα μείγμα του «Κυνόδοντα», του «The Room» και του «10 Cloverfield Lane», αν το σκηνοθετούσε ο Μισέλ Γκοντρί ως μια ανάλαφρη, τρυφερή και εκκεντρική κομεντί ενηλικίωσης.

Brigsby Bear 607

Brigsby Bear 607

Αυτό τουλάχιστον υπαινίσσονται οι πρώτες κριτικές, αλλά και το –χωρίς διαλόγους– πρώτο τρέιλερ της ταινίας, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Το ρόλο του Τζέιμς υποδύεται ο Κάιλ Μούνεϊ, επίσης από το «Saturday Night Live», ο οποίος συμμετείχε και στο σενάριο, ενώ συμπρωταγωνιστούν οι Μαρκ Χάμιλ, Κλερ Ντέινς, Γκρεγκ Κινίαρ, Κέιτ Λιν Σέιλ και Αντι Σάμπεργκ.


Περισσότερα νέα τρέιλερ

Brigsby Bear poster 607

Tags: Brigsby Bear