Buzz

Θέλετε, δεν θέλετε, η Μπρίτζετ Τζόουνς επιστρέφει... εγκυμονούσα! Νέο τρέιλερ για το «Bridget Jones’s Baby»

στα 10

Δώδεκα ολόκληρα χρόνια μετά το πρώτο σίκουελ στο «Ημερολόγιο της Μπρίτζετ Τζόουνς», η Ρενέ Ζελβέγκερ επανέρχεται με μια ταινία που εγκυμονεί νέα διλήμματα για τη διάσημη ηρωίδα της.

Θέλετε, δεν θέλετε, η Μπρίτζετ Τζόουνς επιστρέφει... εγκυμονούσα! Νέο τρέιλερ για το «Bridget Jones’s Baby»

Στο «Bridget Jones’s Baby», η Μπρίτζετ Τζόουνς μπαίνει στα 40, επιτυχημένη επαγγελματικά αλλά πάλι εργένισσα, και κανείς δεν μπορεί να την κατηγορήσει που φλερτάρει τόσο με τον πρώην σύζυγό της, Κόλι Φερθ, όσο και με τον ακόμα πιο σέξι Πάτρικ Ντέμπσεϊ. Ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ακόμα περισσότερα μπλεξίματα και συναισθηματικά διλήμματα για την ατσούμπαλη ηρωίδα, που μένει έγκυος και βρίσκεται ανάμεσα σε δύο υποψήφιους πατεράδες να διεκδικούν την πατρότητα και την προσοχή της.

Αυτούς που κάλλιστα μπορεί να κατηγορήσει όμως κανείς είναι εκείνους που είχαν τη φαεινή ιδέα να ξαναζεστάνουν μια συνταγή που ήδη δεν έμοιαζε και τόσο φρέσκια στο πρώτο σίκουελ («Bridget Jones: The Edge of Reason», 2004) της εξαιρετικά επιτυχημένης και αρκετά διασκεδαστικής κομεντί του 2001, «Το Ημερολόγιο της Μπρίτζετ Τζόουνς».

Διαβάστε ακόμη: Το μωρό της Μπρίτζετ Τζόουνς έχει τρέιλερ

Bridget Jones's Baby 607

Ελπίζουμε να διαψευστούμε, αλλά ομολογουμένως το καινούργιο τρέιλερ δεν μοιάζει να αυξάνει τις προσδοκίες, προκαλώντας ελάχιστα χαμόγελα, με τα περισσότερα να οφείλονται στην παρουσία της Εμα Τόμπσον ως γυναικολόγου που αρέσκεται να κάνει αστεία με αναφορές στο X Factor.

Σκηνοθετημένη από τη Σάρον Μαγκουάιρ (που ήταν υπεύθυνη και για το πρώτο φιλμ), αλλά χωρίς τον Χιου Γκραντ αυτή τη φορά, «Το Μωρό της Μπρίτζετ Τζόουνς» αναμένεται στις ελληνικές αίθουσες στις 15 Σεπτεμβρίου, με έναν τίτλο που παραπέμπει επικίνδυνα σε ένα άλλο, πολύ πιο... διαβολικό βρέφος.

Δείτε παρακάτω το καινούργιο τρέιλερ και... καλή λευτεριά!

Διαβάστε ακόμη