Buzz

Ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς - χωρίς μαλλιά - στην πρώτη φωτογραφία από το «Brexit»

στα 10

Μεταμορφωμένος θα υποδυθεί ο Μπέντεντικτ Κάμπερμπατς τον Ντόμινικ Κάμινγκς, τον επικεφαλής της καμπάνιας Vote Leave που οδήγησε στη θετική ψήφο για την έξοδο της Μ.Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ενωση.

Flix Team
Ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς - χωρίς μαλλιά - στην πρώτη φωτογραφία από το «Brexit»

Η ταινία που γυρίζεται για λογαριασμό του Channel 4 με τίτλο εργασίας - τι άλλο; - «Brexit» και σκηνοθέτη τον Τόμπι Χέινς (με προϋπηρεσία σε σειρές όπως το «Sherlock», το «Black Mirror» και το «Doctor Who»), θα ασχολείται με τον τρόπο που η καμπάνια υπέρ της εξόδου της Μ. Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ενωση υπήρξε τελικά τόσο πετυχημένη ώστε να καταλήξει στο Brexit.

Ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, αντίθετος με το Brexit (ήταν ένας από τους 300 ηθοποιούς, μουσικούς, συγγραφείς και καλλιτέχνες που υπέγραψαν ανοιχτή επιστολή για την παραμονή της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ενωση), υποδύεται τον Ντόμινικ Κάμινγκς, τον επικεφαλής της καμπάνιας με το γενικό όνομα Vote Leave. Η ταινία πήρε το πράσινο φως τη στιγμή που ξεκίνησε μια ολόκληρη συζήτηση στη Μ. Βρετανία για την πιθανή διαπλοκή ανάμεσα στην καμπάνια του Vote Leave και των εταιριών δημοσκόπησης.

Με σαφώς πολύ λιγότερα μαλλιά στην πρώτη φωτογραφία από την ταινία, ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς αναλαμβάνει ακόμη ένα ρόλο που θα διχάσει και ταυτόχρονα δοκιμάζει πώς θα μοιάζει περίπου με φαλάκρα.

Brexit 607

To Channel 4 εξηγεί πως η δίωρη ταινία θα εξερευνήσει τις εκατομμύρια τακτικές που χρησιμοποιήθηκαν για να καταλήξουν σε ένα από τα πιο αναπάντεχα δημοψηφίσματα της σύγχρονης μνήμης και ταυτόχρονα την ανατομία μιας εκλογικής καμπάνιας βασισμένης στη μοντέρνα στατιστική. Αναφέρεται ρητά πως «δεν θα είναι μια ανάλυση του ποιος είχε δίκιο ή άδικο, αλλά η ιστορία του πώς συνέβησαν τα πράγματα και γιατί.»

Θυμηθείτε κι αυτό: Ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς σώζει ντελιβερά από επίθεση ληστών στο Λονδίνο

Δείτε εδώ τον Ντόμινικ Κάμινγκς να απαντάει στην ερώτηση γιατί ψήφισε υπέρ του Brexit: