Buzz

«Βρέχει» τραγούδια για τους φαν του «Twilight Saga»

στα 10

Το πρώτο single από το soundtrack του «Χαραυγή Μέρος 1» ανήκει στον νεαρό Μπρούνο Μαρς, έχει τίτλο «It Will Rain» και σκορπίζει σταγόνες εφηβικού ποπ μελοδραματισμού προς πάσα κατεύθυνση. Οσοι ξενερώνετε, κρατήστε ομπρέλα!

«Βρέχει» τραγούδια για τους φαν του «Twilight Saga»

Ετοιμο για συνοδεύσει την έξοδο της «Χαραυγής Μέρος 1» το «Ιt Will Rain» του Μπρούνο Μαρς είναι ακριβώς το τραγούδι που θα γίνει ο ύμνος των ερωτοχτυπημένων νεαρών με στίχους όπως «Δεν θα γίνω ποτέ ο αγαπημένος της μαμάς σου / ο πατέρας σου δεν θέλει ούτε να με βλέπει στα μάτια» και «Δεν θα υπάρξει ήλιος αν σε χάσω μωρό μου» που αντικατοπτρίζουν την αρχετυπική (πλέον) σχέση της Μπέλα με τον Εντουαρντ.

Το βίντεο κλιπ του, που μπορείτε να δείτε παρακάτω μπορεί να είναι φειδωλό σε σκηνές από την ταινία, αλλά θα ικανοποίησει τους θαυμαστές του 26χρονου Μπρούνο Μαρς από τη Χαβάη (μην αναρωτιέστε - στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού είναι πολλοί!).

Πρώτο single από το soundtrack της «Χαραυγής Μέρος 1», το «It Will Rain» συμπληρώνει μια δεκαπεντάδα (και στην deluxe edition μια δεκαοκτάδα) τραγουδιών από τους Iron and Wine, τους The Joy Formidable, τους The Features και άλλα νεανικά σχήματα και τραγουδιστές (δείτε το track listing στη φωτό στο gallery). Παρόλες τις φήμες πως στο soundtrack της ταινία θα συμμετείχαν μέλη του καστ (και κυρίως ο Ρόμπερτ Πάτινσον και η Κρίστεν Στίουαρτ), η μόνη ηθοποιος της ταινίας που ερμηνεύει ένα τραγούδι είναι η Μία Μαέστρο, ενώ για πρώτη φορά οι Muse δεν δανείζουν τραγούδι τους για ταινία της σειράς.

Δείτε εδώ σκηνές, τρέιλερ και ντοκιμαντέρ της «Χαραυγής Μέρος 1»