Buzz

«Brazzaville Teen-Ager»: δείτε ολόκληρο το μικρού μήκους ντεμπούτο του Μάικλ Σέρα

στα 10

Ο Μάικλ Σέρα («Juno», «Arrested Development», «Scott Pilgrim») έκανε το σκηνοθετικό του ντεμπούτο πριν από λίγες μέρες: ανέβασε την μικρού μήκους ταινία του στο youtube. Δείτε την!

«Brazzaville Teen-Ager»: δείτε ολόκληρο το μικρού μήκους ντεμπούτο του Μάικλ Σέρα

O Μάικλ Σέρα, πρωταγωνιστής των «Superbad», «Juno» και η νέα γενιά του «Arrested Development», αποφάσισε να λανσάρει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο σε μία νέα υπηρεσία του youtube: το διαδικτυακό κανάλι κωμωδίας «JASH».

Ο Καναδός ηθοποιός παρουσίασε λοιπόν πριν λίγες μέρες την «πρεμιέρα» του «Brazzaville Teen-Ager», μίας δραματικής μικρού μήκους ταινίας με στοιχεία πικρής dark comedy, περισσότερο ευαίσθητη και ουσιαστική - κόντρα στο συνηθισμένο προφίλ του Σέρα.

Η 20λεπτη μικρού μήκους βασίζεται σε ένα διήγημα που είχε γράψει πριν από πολλά χρόνια ο Μπρους Τζέι Φρίντμαν και αφηγείται την ιστορία του νεαρού Γκάνθερ που πρέπει να βοηθήσει τον πατέρα του, ο οποίος αργοπεθαίνει σ' ένα δωμάτιο νοσοκομείου. Ο Γκάνθερ αποφασίζει ότι το μόνο που σώζει τον πατέρα του είναι ένα θαύμα - ή μία τολμηρή πράξη που δε θα έκανε ποτέ, κάτω από οποιαδήποτε άλλη συνθήκη.

Tι ακριβώς είναι αυτή η άσκηση θάρρους δε θα σας αποκαλύψουμε. Θα σας πούμε όμως ότι όλα καταλήγουν στην... τραγουδίστρια Kelis.

Ιδιοσυγκρασιακό, πικρό, συγκινητικό, σύνθετο και αστείο, αυτό είναι το «Brazzaville Teen-Ager». Πατήστε το play...