Buzz

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ θα σκηνοθετήσει. Τον εαυτό του και τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο

στα 10

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ έχει ρέντα τα τελευταία χρόνια και λέει να το εκμεταλλευτεί για να διευρύνει την καριέρα του. Κάνοντας ένα «Μήνα του Μέλιτος».

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ θα σκηνοθετήσει. Τον εαυτό του και τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ είναι στις καλές του. Οι πρόσφατες συνεργασίες του με τον Ντέιβιντ Ο. Ράσελ, στο «Οδηγός Αισιοδοξίας» και το «Οδηγός Διαπλοκής»](https://flix.gr/cinema/odhgos-diaplokhs.html) τον έφεραν δυο φορές απανωτά υποψήφιο για Οσκαρ και φέτος μάλλον θα τριτώσει, χάρη στο «American Sniper» του Κλιντ Ιστγουντ. Ετσι ο ηθοποιός σκέφτεται να δοκιμάσει τις ικανότητές του και στη σκηνοθεσία, αναζητώντας το κατάλληλο project.

Η Μέριλ Στριπ ήθελε νέο selfie με την Ελεν γιατί στο οσκαρικό «ο Μπράντλεϊ Κούπερ φέρθηκε σα γάιδαρος!»

Το επικρατέστερο αυτή τη στιγμή είναι το «Honeymoon With Harry», το οποίο τριγυρίζει αρκετό καιρό τις εταιρείες παραγωγής – μάλιστα κάποια στιγμή επρόκειτο να το σκηνοθετήσει ο Πολ Χάγκις, με πρωταγωνιστές τον Βινς Βον και τον Τζακ Νίκολσον. Με φρεσκαρισμένο σενάριο από τον Νταν Φόγκελμαν του «Crazy, Stupid, Love.», η ταινία παρακολουθεί έναν «πρώην εγωκεντρικό γυναικά αλκοολικό» που άλλαξε τρόπο ζωής όταν γνώρισε μια κοπέλα και την ερωτεύτηκε. Ο πατέρας της δεν εγκρίνει τη σχέση, αλλά το κορίτσι πεθαίνει ακριβώς πριν το γάμο κι ο απελπισμένος γαμπρός πηγαίνει στον προορισμό του μήνα του μέλιτος αποφασισμένος να τα πιεί μέχρι τέλους. Μόνο που εκεί συναντά τον παρολίγον πεθερό του που έχει πάει στο ίδιο μέρος για να σκορπίσει στην παραλία τις στάχτες της κόρης του.

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ είναι ο «Ανθρωπος Ελέφαντας» που συγκινεί το Broadway

Στο «Honeymoon With Harry», αν ευοδωθεί, ο Μπράντλεϊ Κούπερ θα είναι σκηνοθέτης αλλά και πρωταγωνιστής, με το ρόλο του πατέρα της κοπέλας ν’ αναλαμβάνει ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο. Οι δυο ηθοποιοί έχουν ξανασυνεργαστεί στο «Limitless» του Νιλ Μπέργκερ, στους Οδηγούς Αισιοδοξίας και Διαπλοκής του Ντέιβιντ Ο. Ράσελ και, μέσα στο 2015, θα τους ακούσουμε να ενσαρκώνουν ήρωες του «Joy», της νέας ταινίας της Pixar. Είτε γίνει το «Honeymoon With Harry» είτε όχι, πάντως, ο Μπράντλεϊ Κούπερ και ο Ντε Νίρο έχουν μια ιδιαίτερη σχέση: δείτε τον Κούπερ να περιγράφει τις συναντήσεις τους και να υποδύεται τον Ντε Νίρο στην παρακάτω επίσκεψή του στο Late Show του Ντέιβιντ Λέτερμαν.

Στα 160 θύματα, πόσα εισιτήρια; Νέο τρέιλερ για το «American Sniper»