Buzz

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ ετοιμάζει το δικό του biopic για τον συνθέτη Λέοναρντ Μπέρνσταϊν

στα 10

Λίγες μέρες μετά τα νέα για την ταινία του Κάρι Φουκουνάγκα με τον Τζέικ Τζίλενχαλ, ο Κούπερ ανακοίνωσε τη δική του εκδοχή για τη βιογραφία του Μπέρνσταϊν, με τον ίδιο σε ρόλο πρωταγωνιστή και σκηνοθέτη.

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ ετοιμάζει το δικό του biopic για τον συνθέτη Λέοναρντ Μπέρνσταϊν

Μπορεί να μην έχουμε δει καν ακόμα το σκηνοθετικό του ντεμπούτο, το ριμέικ του «Ενα Αστέρι Γεννιέται» με πρωταγωνίστρια τη Lady Gaga (το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες το φθινόπωρο, την κατάλληλη ώρα για να πάρει μέρος στην οσκαρική κούρσα), ώστε να έχουμε πειστεί για τις σκηνοθετικές του ικανότητες, ωστόσο είναι εμφανές ότι ο Μπράντλεϊ Κούπερ έχει πάρει τη νέα του καριέρα στα σοβαρά και ετοιμάζει ήδη το επόμενο σκηνοθετικό βήμα του.

Κι αυτό θα γίνει με μια κινηματογραφική βιογραφία για τον συνθέτη του «West Side Story», Λέοναρντ Μπέρνσταϊν. Κι αν αυτό σας φέρνει μια έντονη αίσθηση déjà vu, είναι μάλλον γιατί μόλις πριν από λίγες μέρες σας γράφαμε ότι ο Κάρι Φουκουνάγκα ετοιμάζει μια ταινία με τίτλο «The American», με το ίδιο ακριβώς θέμα και πρωταγωνιστή τον Τζέικ Τζίλενχαλ.

Διαβάστε ακόμη: Ο Κάρι Φουκουνάγκα σκηνοθετεί τον Τζέικ Τζίλενχαλ στο ρόλο του Λέοναρντ Μπέρνσταϊν

A Star is Born 607 1 Ο Κούπερ με τη Lady Gaga στα γυρίσματα του «A Star Is Born»

Η ταινία του Κούπερ θα φέρει τον τίτλο «Bernstein», με τον ίδιο να πρωταγωνιστεί στο ρόλο του θρυλικού συνθέτη, να σκηνοθετεί, αλλά και να συνυπογράφει το σενάριο, μαζί με τον βραβευμένο με Οσκαρ σεναριογράφο Τζος Σίνγκερ («Spotlight», «The Post», «First Man»).

Κι ενώ τόσο ο Μάρτιν Σκορσέζε όσο και ο Στίβεν Σπίλμπεργκ είχαν ενδιαφερθεί στο παρελθόν να σκηνοθετήσουν μια ταινία για τη ζωή του Μπέρνσταϊν, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι δύο σκηνοθέτες θα εκτελέσουν τελικά χρέη παραγωγού στην ταινία του Κούπερ.

Εσείς τι λέτε; Μπράντλεϊ Κούπερ ή Τζέικ Τζίλενχαλ; Ας νικήσει ο καλύτερος!

Διαβάστε ακόμη