Buzz

Μπραντ Πιτ: «Εμπιστεύομαι την Αντζελίνα με τη ζωή μου»

στα 10

Με αφορμή την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του «By The Sea» ο Μπραντ Πιτ δίνει μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο V Magazine. (Σας θυμίζει κι εσάς, όλο και περισσότερο όσο μεγαλώνει, τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ;)

Μπραντ Πιτ: «Εμπιστεύομαι την Αντζελίνα με τη ζωή μου»

Ο Μπραντ και η Αντζελίνα έτοιμοι για το κοντινό τους. Δέκα χρόνια μετά τη γνωριμία τους στο «Mr. and Mrs. Smith ετοιμάζονται να δουν ξανά τους εαυτούς τους ως ζευγάρι στην μεγάλη οθόνη. Η μόνη διαφορά; Το «By the Sea» δεν είναι ακριβώς «blockbuster entertainment», αλλά φιλοδοξεί να θυμίσει κασαβετικό δράμα - να βάλει έναν γάμο στο άβολο κινηματογραφικό μικροσκόπιο. Και μία ακόμα: στη σκηνοθετική καρέκλα κάθεται η Αντζελίνα Τζολί. Στη Γαλλία της δεκαετίας του '70, η Βανέσα κι ο σύζυγός της Ρόλαντ, εκείνη πρώην χορεύτρια εκείνος Αμερικάνος συγγραφέας, ταξιδεύουν στη χώρα. Απομάκροι μεταξύ τους θα βρεθούν σε μια ήσυχη παραλιακή πόλη όπου θα γνωρίσουν μερικούς από τους πιο θορυβώδεις κατοίκους της: έναν ιδιοκτήτη καφέ - μπαρ, ένα ξενοδόχο, αλλά και τα κομμάτια της κατεστραμμένης σχέσης τους που δεν είναι σίγουρο ότι μπορούν να ξανακολλήσουν.

Διαβάστε ακόμα: «Είναι μια ιστορία για μια σχέση που δοκιμάζεται από την απώλεια, την αντοχή της αγάπη και τη διαδρομή προς την αποδοχή» δηλώνει η Αντζελίνα Τζολί

Brad Pitt V Magazine 607 1

Για να μιλήσει για την ταινία, αλλά και πώς ένιωσε να τον σκηνοθετεί η γυναίκα του, ο Μπραντ Πιτ δέχθηκε την πρόταση του V Magazine για μία αναλυτική συνέντευξη. Σας μεταφέρουμε τα κυριότερα αποσπάσματα.

Πώς συνδύασαν τα γυρίσματα του ''By the Sea'' με τον μήνα του μέλιτός τους; (Είχαν μόλις παντρευτεί): «Ναι, δεν ήταν ο πιο σοφός τρόπος που θα μπορούσε να επιλέξει κανείς για να περάσει τον μήνα του μέλιτος. Από την άλλη μεριά όμως, το ότι αγωνιζόμασταν για να δημιουργήσουμε κάτι, μαζί, είναι ίσως η καλύτερη μεταφορά για να περιγράψει κανείς τι είναι ο γάμος...»

Brad Pitt V Magazine 607 2

Πόσο διαφορετική εμπειρία από το ''Mr and Mrs. Smith''; «Δε θα μπορούσαν να απέχουν περισσότερο. Δεν είναι μία ταινία που συνάδει με το σύγχρονο τρόπο κινηματογραφικής αφήγησης ή διασκέδασης. Μοιάζει με ταινία του 70. Είναι ένα πιο ωμό σινεμά, ένας πιο ώριμος, σιωπηλός τρόπος να αφηγηθείς αυτή την ιστορία απώλειας - όλα όσα τρυπώνουν σε μία σχέση μετά το τέλος του ενθουσιασμού. Πόσο μεγάλη πρόκληση είναι η αγάπη...»

Θυμηθείτε κι αυτό: Αντζελίνα Τζολί: «Για χρόνια με τον Μπραντ το αποκαλούσαμε το "παλαβό πρότζεκτ". Ή, επίσης, τη "χειρότερή μας ιδέα"...»

Brad Pitt V Magazine 607 3

Τι είδους σκηνοθέτης είναι η Αντζελίνα; «Με ξάφνιασε και μένα τον ίδιο πόσο πολύ ευχαριστήθηκα το γύρισμα. Πόσο ευχάριστο μου ήταν να με σκηνοθετεί η γυναίκα μου. Είναι αποφασιστική, δυναμική, με εξαιρετικό ένστικτο και, αν μου επιτραπεί να το πω, πολύ σέξι σε αυτό το πόσο. Την εμπιστεύομαι με τη ζωή μου.»

Πόσο τον έχει αλλάξει η πατρότητα; «Στο τέλος της μέρας, το μόνο που είμαστε είναι γονείς. Μάς χαιρετούν τα υπέροχα, τρελά παιδιά μας στην πόρτα και συζητάμε για το πώς πέρασαν αυτά την μέρα τους ή εξασφαλίζουμε ότι θα πλύνουν τα δόντια τους πριν πέσουν για ύπνο...»

Brad Pitt V Magazine 607 4

Διαβάστε επίσης: