Buzz

Δείτε πώς ο Μπραντ Πιτ παρουσιάζει τη Rihanna: «What the f**k went wrong?»

στα 10

H Rihanna προσκάλεσε χθες το βράδυ όλο τον κινηματογραφικό και μουσικό κόσμο στο πρώτο Αδαμάντινο Χορό του φιλανθρωπικού οργανισμού της «Clara Lionel Foundation». Κι αυτόν που επέλεξε να την παρουσιάσει επί σκηνής ήταν ο Μπραντ Πιτ. Δεν την αδικούμε...

Δείτε πώς ο Μπραντ Πιτ παρουσιάζει τη Rihanna: «What the f**k went wrong?»

Η Rihanna μπορεί στα μουσικά πράγματα να είναι «Bad Gal», αλλά υπάρχει και μία πλευρά της, όχι ιδιαίτερα γνωστή στο ευρύ κοινό. Το 2012 ίδρυσε το «Clara Lionel Foundation», ένα φιλανθρωπικό οργανισμό που σκοπό έχει να βελτιώσει τις συνθήκες διαβίωσης σε περιοχές όπου η υγεία, ο πολιτισμός και η παιδεία βάλλονται. Το όνομα της οργάνωσης είναι ο συνδυασμός των μικρών ονομάτων του παππού και της γιαγιάς της - την οποία μόλις είχε χάσει.

Χθες το βράδυ το «Clara Lionel Foundation» έδωσε τον πρώτο του «Αδαμάντινο Χορό», ένα φιλανθρωπικό γκαλά που φιλοδοξεί να γίνει ετήσιος θεσμός και ως σκοπό έχει να ενισχύσει και να στηρίξει τις δραστηριότητες του οργανισμού, μέσω του ακριβού εισιτηρίου (μία θέση σε ροτάντα κοστίζει χιλιάδες δολάρια), αλλά και της δημοπρασίας που λαμβάνει χώρο κατά τη διάρκεια της λαμπερής βραδιάς.

Brad Pitt presents Rihanna2

Brad Pitt presents Rihanna1

Η ίδια η οικοδέσποινα τίμησε χθες βράδυ τους καλεσμένους της δίνοντας μία μίνι συναυλία. Λίγο πριν ανέβει στη σκηνή όμως, ο φίλος της Μπραντ Πιτ είχε να πει δυο λόγια για αυτήν. Με την οθόνη πίσω του να προβάλει φωτογραφίες από τη ζωή της, ο Πιτ μίλησε με ψεύτικο σαρκασμό (εννοώντας ακριβώς τα αντίθετα δηλαδή) για τη «γυναίκα που δεν έχει καταφέρει τίποτα», «που δεν ενδιαφέρεται για τίποτα», «που κάποια στιγμή πρέπει να της πούμε να ξεκουνηθεί και να κάνει κάτι με τη ζωή της».

«What the fuck went wrong?» λοιπόν αναφώνησε ο Μπραντ και κάλεσε τη Rihanna επί σκηνής. Δείτε το βίντεο, που όπως αναμενόταν, έχει γίνει viral μέσα σε λίγες μόνο ώρες που κυκλοφόρησε...

.

Δείτε ακόμα: