Buzz

Ολη η ομορφιά στην οθόνη: Μπραντ Πιτ και Μαριόν Κοτιγιάρ μαζί στη νέα ταινία του Ζεμέκις

στα 10

Μπορεί να μην έχει ακόμα τίτλο, αλλά είναι αυτή τη στιγμή η πιο πολυσυζητημένη ταινία που θα γυριστεί το 2016...

Ολη η ομορφιά στην οθόνη: Μπραντ Πιτ και Μαριόν Κοτιγιάρ μαζί στη νέα ταινία του Ζεμέκις

Ο Ρόμπερτ Ζεμέκις μοιάζει να πήρε τα πάνω του με το ενδιαφέρον που προκάλεσε η τελευταία του ταινία, το «The Walk», που περιμένουμε να δούμε αν θα εμφανιστεί και στις οσκαρικές υποψηφιότητες. Ετσι, το επόμενο φιλμ του είναι ακόμα πιο φιλόδοξο και δε χρειάζεται καν ψηφιακά εφέ για να γίνει θεαματικό: οι πρωταγωνιστές του θα είναι ο Μπραντ Πιτ κι η Μαριόν Κοτιγιάρ, που μπορούμε πια να πούμε ότι έχει γίνει αληθινά διεθνής ηθοποιός και σταρ.

Η ταινία δεν έχει ακόμα τίτλο, έχει όμως σεναριογράφο, τον οσκαρικό Στιβ Νάιτ του «Eastern Promises», του «Locke» και, πιο πρόσφατα, του «Burnt». Κι έχει ήδη και ημερομηνία εξόδου, ό,τι κι αν γίνει θα δούμε την ταινία τον Νοέμβριο του 2016.

Η ιστορία εκτυλίσσεται στον Β' Παγκόσμιο και παρακολουθεί δυο κατασκόπους που ερωτεύονται στη διάρκεια μιας αποστολής εναντίον ενός Γερμανού αξιωματικού. Εκείνος, αμερικάνος, εκείνη Γαλλίδα. Θα συναντηθούν στη Βόρεια Αφρικη και θα παντρευτουν, αλλά γρήγορα ο έρωτάς τους απειλείται, όταν ο Μπραντ Πιτ ανακαλύπτει ότι η Μαριόν Κοτιγιάρ είναι διπλός πράκτορας κι ότι εκείνος έχει εντολή να τη σκοτώσει. Σας θυμίζει κάτι; «Mr & Mrs Smith» σε πιο ρετρό δράμα;

Διαβάστε και δείτε ακόμη: