Buzz

Ο Μπραντ Πιτ σε ρόλο Μάρκου Σεφερλή

στα 10

Ο Μπραντ Πιτ βγήκε (ξανά) σε ρόλο παρουσιαστή και αποφάσισε (ξανά) να είναι αστείος. Ομως ο πολυτάλαντος κατά τ' άλλα σταρ, δεν είναι. Δείτε τον...

Ο Μπραντ Πιτ σε ρόλο Μάρκου Σεφερλή

Ο Μπραντ Πιτ εμφανίστηκε στη σκηνή της τελετής απονομής των βραβείων του Palm Springs International Film Festival για να παρουσιάσει το Βραβείο Πρωτοεμφανιζόμενου Ηθοποιού στον Ντέιβιντ Ογιέλοου - ο οποίος πρωταγωνιστεί στο «Selma», ερμηνεύοντας τον εμβληματικό ρόλο του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ. Μόνο που ο Πιτ αποφάσισε (ή συμφώνησε όταν του το έγραψαν) να κάνει την παρουσίασή του χιουμοριστική. Μάλλον κάποιος του είπε ότι η αντίστοιχη στην τιμητική εκδήλωση για την Rihanna ήταν επιτυχημένη. Δείτε πώς ο Μπραντ Πιτ παρουσιάζει τη Rihanna: «What the f**k went wrong?»

Ο Πιτ ξεκίνησε να κάνει πλάκα με το επίθετο του νεαρού ηθοποιού, το οποίο για την πλειοψηφία του κοινού αποτελεί γλωσσοδέτη (σωστά μέχρι εδώ). «Είμαι σήμερα εδώ για να σας βοηθήσω» είπε και ξεκίνησε ένα sing along παιχνίδι.

brad pitt david oyelowo sing along 2

Δεν ξέρουμε πώς θα αντιδράσετε εσείς βλέποντας το βίντεο, αλλά εμείς αισθανθήκαμε μέχρι και αμηχανία. Υπήρξαν φορές που σε σκετς με τον Τζίμι Φάλον ή τον Ζακ Γαλιφιανάκη, ο Πιτ μπορούσε να ακολουθήσει τουλάχιστον στη φάρσα. Φαίνεται όμως ότι όταν είναι μόνος τους επί σκηνής δεν τα καταφέρνει. Είναι ξύλινος, δεν έχει αέρα και, πολύ απλά, δεν είναι αστείος. Δεν πειράζει. Αν ο 51χρονος σούπερ σταρ πρέπει σε κάτι να μην είναι καλός, ας είναι αυτό το sand up χιούμορ.

Πάντως ο Ογιέλοου ήταν, το λιγότερο, κολακευμένος: «Ξέρεις ότι είσαι στο δρόμο για την επιτυχία όταν ο Μπραν Πιτ τραγουδά το όνομά σου».

Δείτε το βίντεο και μην ακούτε εμάς - εσείς γελάστε ελεύθερα:

.

Δείτε περισσότερα: