Buzz

Μπραντ Πιτ - Τζίμι Φάλον: break dance battle!

στα 10

Ποιος είναι ο απόλυτος άρχοντας του B-boying; Και, ακόμα πιο σημαντικό, τι ημερομηνία έχουμε; Συνεχίζοντας την μεταξύ τους πλάκα, οι Μπραντ Πιτ και Τζίμι Φάλον σε μια break dance κόντρα που πρέπει να δείτε...

Μπραντ Πιτ - Τζίμι Φάλον: break dance battle!

Οταν ο Μπραντ Πιτ ήθελε να διαφημίσει το «World War Z» στην εκπομπή του Τζίμι Φάλον, το είχε βροντοφωνάξει από τις ταράτσες της Νέας Υόρκης. Οι δυο τους είχαν επιδοθεί σε μία κόντρα... yodeling. Καλεσμένος του Φάλον, ο Πιτ είχε δεχτεί να συμμετάσχει σ' ένα χιουμοριστικό βιντεάκι που τον ήθελε να τραγουδάει παραδοσιακό yodel στις ταράτσες της Νέας Υόρκης, «συνομιλώντας» με τον γνωστό κωμικό. Μέσα στη συνομιλία αυτή, είχε περάσει η έξοδος του «World War Z» στα σινεμά. Θυμηθείτε την yodel κόντρα των Μπραντ Πιτ - Τζίμι Φάλον εδώ.

Τώρα που ήρθε η ώρα του «Fury» έπρεπε να σκεφτούν κάτι που να ακολουθεί την μεταξύ τους παράδοση, αλλά και να την ξεπερνά. Ο Φάλον συχνά γυρίζει το χρόνο πίσω στα 80ς που μεγάλωσε στα σατιρικά βίντεο του «Tonight Show», οπότε μάλλον η ιδέα προέκυψε εύκολα: υπόγειο γκαράζ, ένα χαρτόνι στο πάτωμα, ένα boom box κασετόφωνο και... break dance κόντρα.

Brad Pitt break dance

Ή μάλλον, «συνομιλία». Γιατί μέσα από τα what's up dude, τα double breakdance και τα hell yes, να το πετιέται και το «congrats for your new movie, Fury».

Τουλάχιστον ο Πιτ, έχει το χιούμορ να δοκιμάζει και κάτι τέτοια.

.

Περισσότερο late night television: