Buzz

«Boy Erased»: Ο Τζόελ Ετζερτον σκηνοθετεί με θάρρος τη Νικόλ Κίντμαν και τον Ράσελ Κρόου

στα 10

Ο Τζόελ Ετζερτον ετοιμάζεται ν' αποδείξει ότι δεν είναι μόνο ωραίος και θαυμάσιος ηθοποιός, αλλά και τολμηρός σκηνοθέτης, με το «Boy Erased».

«Boy Erased»: Ο Τζόελ Ετζερτον σκηνοθετεί με θάρρος τη Νικόλ Κίντμαν και τον Ράσελ Κρόου

Ο πρωταγωνιστικός ρόλος του που ξεδίπλωσε όλο του το εσωτερικό, καθηλωτικό ταλέντο, είναι αυτός στο «Loving» του Τζεφ Νίκολς. Ο Αυστραλός Τζόελ Ετζερτον, ωστόσο, που περιμένουμε με τρόμο να δούμε και στο «It Comes at Night», είναι αποφασισμένος να δώσει συνέχεια και στη σκηνοθετική καριέρα του, που ξεκίνησε πριν δυο χρόνια με το «The Gift» - και μάλιστα, με μια ταινία υψηλών απαιτήσεων, στο σενάριο και στους πρωταγωνιστές της.

Δείτε ακόμη: «It’s Ok». Ο Τζόελ Ετζερτον ανακαλύπτει ότι «It Comes at Night»

νικόλ κίντμαν 607

Η νέα ταινία που θα σκηνοθετήσει ο Τζόελ Ετζερτον, είναι το «Boy Erased», διασκευή της αυτοβιογραφίας του Γκάραρντ Κόνλεϊ, όπου ο συγγραφέας αφηγείται πώς, ως γιος ενός ιερέα Βαπτιστών, υποχρεώθηκε να μπει σε πρόγραμμα «θεραπείας» ομοφυλοφίλων. Η ταινία ξεκινά γυρίσματα το φθινόπωρο, με παραγωγό τη Focus και πρωταγωνιστή, στο ρόλο του Κόνλεϊ, τον Λούκας Χέτζες που υποδύονταν το γιο στο «Manchester by the Sea». Τους γονείς του Γκάραρντ, μάλιστα, θα ενσαρκώσουν δυο από τους μεγαλύτερους Αυστραλούς σταρ, η Νικόλ Κίντμαν κι ο Ράσελ Κρόου. Η ιστορία αφηγείται πώς, όταν ο Κόνλεϊ ήταν 19 χρόνων και φοιτούσε στο Πανεπιστήμιο στο Αρκάνσας, κάποιος είπε στους γονείς του ότι είναι γκέι κι εκείνοι τον ανάγκασαν, με εναλλακτική να τον διώξουν από την οικογένεια και τους φίλους του, να πάει στο πρόγραμμα «σεξουαλικής μετατροπής» Love in Action - Αγάπη εν Δράσει - που υποστήριζε η εκκλησία τους.

Διαβάστε ακόμη: Μόνο αγάπη για το «Loving» του Τζεφ Νίκολς

loving 607 Loving

Ο Ετζερτον πρότεινε στον Κόνλεϊ να διασκευάσει το βιβλίο του σε σενάριο, αλλά εκείνος αρνήθηκε, θεωρώντας καλύτερη ιδέα να το μεταχειριστεί ένας επαγγελματίας σεναριογράφος. Ο Τζόελ Ετζερτον θα παίζει επίσης στην ταινία, στο ρόλο του ψυχοθεραπευτή που αναλαμβάνει τον Γκάραρντ. Διαβάστε περισσότερα για το «Boy Erased» στο επίσημο site του Κόνλεϊ.

Δείτε παρακάτω τις δύο πρώτες φωτογραφίες του «Boy Erased», που ετοιμάζεται για τις αίθουσες στις 28 Σεπτεμβρίου.

boy erased 607

boy erased 607

Διαβάστε ακόμη: