Buzz

Bond in Motion!

στα 10

Επειδή πάντοτε χρειάζεται μια μηχανή που μπορείς να κλέψεις για να μην σε πιάσουν όταν είσαι ο Τζέιμς Μποντ, η Honda ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την εταιρεία παραγωγής EON Productions του «Skyfall», παρουσιάζοντας τα μοντέλα που θα χρησιμοποιηθούν στην ταινία στο πλαίσιο της έκθεσης «Bond in Motion» που φιλοξενείται στο National Motor Museum του Μπολιέ στη Νότια Αγγλία.

Bond in Motion!

Για όσους ενδιαφέρονται, το μοντέλο που διάλεξε ο Τζέιμς Μποντ για την τελευταία του, 23η κινηματογραφική του περιπέτεια, είναι το Honda CRF250R.

Για όσους πάλι δεν έχουν ιδέα από μηχανές, το ενδιαφέρον είναι ότι στην πραγματικότητα είκοσι μηχανές CRF250R χρησιμοποιήθηκαν για να καταλήξουν στις δύο μηχανές που πρωταγωνιστούν στην εναρκτήρια σκηνή του «Skyfall» στην Κωνσταντινούπολη, μια «αστυνομική» μηχανή που οδηγεί ο Ολα Ραπάς και μια αυτή που κλέβει ο Τζέιμς Μποντ από έναν έμπορο για να κυνηγήσει τον Ραπάς στους δρόμους της πόλης.

Μηχανές Honda όμως χρησιμοποιήθηκαν και από το συνεργείο του «Skyfall» προκειμένου να μεταφερθούν με ασφάλεια, ταχύτητα και ευελιξία οι κάμερες στις σκηνές δράσης με τους κασκαντέρ.

Οι δύο μηχανές που πρωταγωνιστούν στην ταινία, αλλά και αυτές που χρησιμοποιήθηκαν από το συνεργείο, παρουσιάστηκαν στο National Motor Museum του Μπολιέ στη Νότια Αγγλία, εκεί όπου λαμβάνει χώρα η έκθεση «Bond in Motion», η μεγαλύτερη που έχει γίνει ποτέ με τα 50 πιο αγαπημένα και θρυλικά οχήματα που έχουν πρωταγωνιστήσει στις ταινίες της σειράς.

Δείτε στο gallery σκηνές από την ταινία αλλά και από την παρουσίαση των μηχανών που πρωταγωνιστούν και επισκεφθείτε το επίσημο site της έκθεσης «Bond in Motion» για να απολαύσετε μερικά από τα εκθέματα που έκαναν τον 007 να τρέχει στις πόλεις του κόσμου.

Διαβάστε, δείτε και μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το «Skyfall» που βγαίνει στις αίθουσες τον Οκτώβριο του 2012