Buzz

Ο καινούριος «κακός του Bond» θα είναι...

στα 10

...πρώτον «κακιά» και δεύτερον όχι η Αντζελίνα Τζολί!

Ο καινούριος «κακός του Bond» θα είναι...

Ο «Bond 25» είναι έτοιμος για το μαρτίνι του. Εχει σταθερό πρωταγωνιστή, στο γνώριμο, πάντα ευπρόσδεκτο φυσικά, πρόσωπο του Ντάνιελ Κρεγκ, που θα ενσαρκώσει τον Πράκτορα 007 για πέμπτη φορά και μάλλον τελευταία, αν κρίνει κανείς από το πόσο δυσκολεύτηκε (ή έκανε τον δύσκολο) να δεχτεί ξανά το ρόλο.

Διαβάστε περισσότερα: Είναι οριστικό! Ο Ντάνιελ Κρεγκ θα είναι ο Bond 25

ντάνιελ κρεγκ 607Ντάνιελ Κρεγκ, και πάλι... at Her Majesty's secret service

Εχει σκηνοθέτη, τον δημιουργό-εγγύηση ενέργειας Ντάνι Μπόιλ, που θα συνεργαστεί ξανά, όπως κάνει από το 1994 και το «Shallow Grave», με τον Τζον Χοτζ στο σενάριο. Εχει ημερομηνία εξόδου, για τον Νοέμβριο 2019. Κι όπως φαίνεται, έχει και νέο villain, που αυτή τη φορά θα είναι κυρία, διακεκριμένη τόσο σε πρώτους, όσο και σε δεύτερους ρόλους.

Διαβάστε ακόμη: O Ιντρις Ελμπα πιστεύει πως ήρθε η ώρα για έναν μαύρο ή μια γυναίκα Τζέιμς Μποντ

ελενα μπόναμ κάρτερ 607

Οπως θέλουν οι φήμες, το ρόλο θ' αναλάβει, όχι η Αντζελίνα Τζολί, το ως τώρα επικρατέστερο όνομα στις προβλέψεις, αλλά η Ελενα Μπόναμ-Κάρτερ, εξίσου απρόβλεπτη, διασκεδαστική και έτοιμη για όλα, με τον πιο Βρετανό απ' όλους τους Βρετανούς ήρωες της οθόνης. Με μια σταθερή ροπή στην καρικατούρα, που ελπίζουμε στον «Bond 25», με τη βοήθεια του ρόλου που γράφει ο Χοτζ, ν' αφήσει στο πλάι. Παρότι δεν είναι ακόμα επιβεβαιωμένο, φαίνεται πως το καστ θα συμπληρώσουν ξανά η Ναόμι Χάρις ως Μάνιπενι, ο Μπεν Γουίσο ως Q και ο Ρέιφ Φάινς ως Μ.

Διαβάστε ακόμη: