Buzz

Τα 5 πράγματα που μάθαμε για τον #BOND25

στα 10

Σήμερα το μεσημέρι, ο Πράκτορας 007 αποκάλυψε λίγα και βασικά - αλλά, όπως πάντα, όχι τον τίτλο της ταινίας.

Τα 5 πράγματα που μάθαμε για τον #BOND25

Η νέα περιπέτεια του Τζέιμς Μποντ, το - προς το παρόν - «Bond 25», έχει βάλει πλώρη για τις οθόνες. Θ' αργήσει, βέβαια, να φτάσει, μια και η ταινία, η πρώτη που θα γίνει στο στούντιο της Universal, προγραμματίζεται για έξοδο στις 8 Απριλίου 2020 - στην Ελλάδα από την Tulip Entertainment. Ωστόσο, η ομάδα συγκεντρώνεται.

Διαβάστε ακόμη: Ράμι Μάλεκ: Υπερβολικά καλός στο «Bohemian Rhapsody». Υπερβολικά... κακός στο «Bond 25»;

bond25 607

Μετά την ανακοίνωση ότι σκηνοθέτης του νέου Μποντ θα είναι ο Κάρι Φουκουνάγκα και την επιβεβαίωση ότι ο Ντάνιελ Κρεγκ κρατά, για μια τελευταία φορά, τον πρωταγωνιστικό ρόλο, η παραγωγή αναζητά καλούς, κακούς και όμορφες.

Σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη, έγινε το live launch του Bond 25 κι αυτά είναι τα 5 πράγματα του μάθαμε:

1.Το location του live ήταν η Τζαμάικα και, συγκεκριμένα, το Goldeneye, η βίλα του Ιαν Φλέμινγκ όπου και έγραψε όλα του τα βιβλία για τον Πράκτορα 007. Εκεί θα ξεκινά και η νέα ταινία: ο Τζέιμς Μποντ θα βρίσκεται, αρχικά, εκτός καθήκοντος και θ' αράζει (υποθέτουμε με όμορφη συντροφιά, ή με Μαντλέν του), σ' ένα σπιτάκι που κατασκευάστηκε ειδικά για την ταινία και το οποίο είδαμε, ως πρώτο σετ του φιλμ.

bond 25 607

2.Οι παραγωγοί Μπάρμπαρα Μπροκόλι και Μάικλ Γουίλσον και ο σκηνοθέτης Κάρι Φουκουνάγκα είπαν μόνο τα αναμενόμενα, ότι ελπίζουν η επόμενη ταινία να συμβάλλει στην παράδοση των προηγούμενων αλλά, χαρακτηριστικά, δεν αποκάλυψαν, ακόμα, τον τίτλο της. Προς το παρόν ας συνεχίσουμε να τη λέμε #Bond25. Υπάρχουν, όμως, τα βασικά στοιχεία για την υπόθεση: O Μποντ έχει αφήσει την ενεργό δράση και απολαμβάνει μια ήρεμη ζωή στην Τζαμάικα. Η γαλήνη του θα διακοπεί γρήγορα, όταν ένας παλιός του φίλος, ο Φίλιξ Λέιτερ της CIA, θα εμφανιστεί ζητώντας τη βοήθειά του. Η αποστολή διάσωσης ενός επιστήμονα που έχει πέσει θύμα απαγωγής αποδεικνύεται πιο δύσκολη απ’ ό,τι αναμένονταν και θα οδηγήσει τον Μποντ στα χνάρια ενός μυστηριώδους «κακού», ο οποίος είναι εξοπλισμένος με μια επικίνδυνη νέα τεχνολογία.

bond 25 607

3.Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει, στη Νορβηγία όπου χρειάστηκε να προλάβουν τον κρύο καιρό και θα συνεχίσουν στο Λονδίνο και στη νέα πόλη-αποκάλυψη των περιπετειών του 007, το χωριουδάκι Ματέρα στην Ιταλία, το οποίο μοιάζει και εξαιρετικά γραφικό και αρκετά... ανηφορικό για να ευνοήσει σκηνές δράσης:

bond 25 607

4.Ο Ντάνιελ Κρεγκ φυσικά παραμένει ο Τζέιμς Μποντ και γι' αυτή την ταινία. Οπως μάθαμε, διαβάζει ακόμα, κάθε τόσο, τα βιβλία του Ιαν Φλέμινγκ για να εμπνέεται και το αγαπημένο του Bond gadget είναι η κλασική Aston Martin DB5 την οποία, όπως είπε, «αν είχε αρκετά λεφτά θα αγόραζε». Ειλικρινά, αν όχι αυτός, τότε ποιος.

5.Οι ηθοποιοί που επιστρέφουν στον #Bond25 είναι οι Ρέιφ Φάινς, Λεά Σεντού, Ναόμι Χάρις, Μπεν Γουίσο, Ρόρι Κινίαρ και Τζέφρι Ράιτ. Τα «νέα πρόσωπα» θα είναι οι Ντάλι Μπενσάλα, Μπίλι Μάγκνουσεν, Ανα ντε Αρμας, Ντέιβιντ Ντένζικ, Λασάνα Λιντς. Ο Ράμι Μάλεκ πράγματι θα είναι ο κακός της ιστορίας - δεν βρισκόταν στην Τζαμάικα, αλλά έστειλε βιντεομήνυμα από τη Νέα Υόρκη. Παρακάτω δείτε τα πρώτα, επίσημα, «τζεϊμσμποντικά» πορτρέτα τους.

Αν δεν προλάβατε το live reveal, δείτε το εδώ:

Περισσότερος #BOND25:

bond 25 607

bond 25 607

bond 25 607

bond 25 607

bond 25 607

bond 25 607

bond 25 607

bond 25 607

bond 25 607

bond 25 607

bond 25 607

bond 25 607

bond 25 607