Buzz

Κι άλλα προβλήματα στα γυρίσματα του «Bond 25»

στα 10

Μετά τον τραυματισμό του Ντάνιελ Κρεγκ, μια ελεγχόμενη έκρηξη ήταν η αιτία να καταστραφεί μέρος του στούντιο και να τραυματιστεί ελαφρά ένα μέλος του συνεργείου.

Κι άλλα προβλήματα στα γυρίσματα του «Bond 25»

Δεν έχει περάσει καιρός από τότε που τα γυρίσματα του «Bond 25» αναγκάστηκαν να σταματήσουν μετά από τον τραυματισμό του Ντάνιελ Κρεγκ, ο οποίος χρειάστηκε να χειρουργηθεί στον αστράγαλό του μετά κι από στραμπούληγμα που υπέστη κατά την διάρκειά τους, κι από ό,τι φαίνεται ακόμη ένα εμπόδιο έρχεται να προστεθεί στην πολύπαθη παραγωγή.

Χτες ανακοινώθηκε από τον επίσημο λογαριασμό της ταινίας στο twitter πως κατά την διάρκεια των γυρισμάτων και καθώς εκτελούσαν μια «ελεγχόμενη έκρηξη» στα στούντιο Pinewood του Λονδίνου, μέρος του στούντιο καταστράφηκε και τραυμάτισε, ευτυχώς ελαφρά, ένα μέλος του συνεργείου.

Διαβάστε ακόμα: Τα 5 πράγματα που μάθαμε για τον #BOND25

Η παραγωγή του «Bond 25» φαίνεται πως πέφτει από την μια κακοτυχία στην άλλη, μιας και πέρα από την έκρηξη και τον τραυματισμό του Κρεγκ, είχαμε και την αποχώρηση του Ντάνι Μπόιλ από την καρέκλα του σκηνοθέτη μετά από διαφωνίες για το σενάριο, με αποτέλεσμα η ημερομηνία της ταινία να μεταφερθεί από τον Οκτώβριο του 2019 στον Απρίλιο του 2020 και τον Κάρι Φουκουνάγκα να αναλαμβάνει τα ηνία.

Το «Bond 25» θα αποτελεί το κύκνειο άσμα του Κρεγκ ως Τζέιμς Μποντ και μαζί του επιστρέφουν οι Ρέιφ Φάινς, Λεά Σεντού, Ναόμι Χάρις, Μπεν Γουίσο, Ρόρι Κινίαρ και Τζέφρι Ράιτ, ενώ τα «νέα πρόσωπα» θα είναι οι Ντάλι Μπενσάλα, Μπίλι Μάγκνουσεν, Ανα ντε Αρμας, Ντέιβιντ Ντένζικ, Λασάνα Λιντς, με τον Ράμι Μάλεκ να κάνει τον κακό της υπόθεσης. Η ταινία αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 8 Απριλίου 2020.

Περισσότερος #BOND25:

Tags: bond 25