Buzz

Να πώς θα μοιάζει ο κακός του «Bond 24»!

στα 10

Το κάστινγκ προχωρά για την 24η περιπέτεια του Τζέιμς Μποντ. Επόμενος στόχος: ένας κακός που θα μείνει στην ιστορία!

Να πώς θα μοιάζει ο κακός του «Bond 24»!

Οι παραγωγοί του Τζέιμς Μποντ ξέρουν πλέον καλά πως ο ρόλος του κακού σε κάθε μια από τις περιπέτειες του 007 είναι το 50% της επιτυχίας της κάθε ταινίας. Το ίδιο και για τον ηθοποιό που θα τον υποδυθεί κάθε φορά, μπαίνοντας στη λίστα των ανταγωνιστών του βρετανού πράκτορα που - όχι σπάνια - έκλεψαν την παράσταση ακόμη και από τον πρωταγωνιστή.

Κάτι τέτοιο πήγε να γίνει και στο «Skyfall», όταν ο Χαβιέ Μπαρδέμ ανακηρύχθηκε από μερίδα του Τύπου και των φανατικών θαυμαστών της σειράς ως ο «καλύτερος κακός» στην ιστορία του Τζέιμς Μποντ και κάτι ανάλογο θα ήθελαν οι δημιουργοί του Μποντ για τον κακό που θα κλέψει την παράσταση στο «Bond 24».

Το κάλεσμα για το κάστινγκ του κακού της 24ης περιπέτειας του Τζέιμς Μποντ μιλάει για έναν εξαιρετικά γυμνασμένο άνδρα, ανάμεσα στα 30 και τα 45 χρόνια, με ύψος περίπου γυρω στο 1.90, δίνοντας έμφαση σε πρώην αθλητές και σε όποιον είναι «τελείως ασυνήθιστος». Ο ρόλος του Hinx (όπως είναι το όνομα του κύριου κακού της ταινίας, το οποίο όμως μπορεί να αλλάξει πριν την έναρξη των γυρισμάτων) συμπεριλαμβάνει αρκετές συναντήσεις με τον Ντάνιελ Κρεγκ και μια σκηνή κυνηγητού με αυτοκίνητα.

Jaws - James Bond O «Jaws» στο «Moonraker»

Ο στόχος, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, είναι να βρεθεί ο επόμενος «Jaws» (ο κακός του «Ο Κατάσκοπος που με Αγάπησε» και «Moonraker» που υποδύθηκε ο Ρίτσαρντ Κίελ) ή ο επόμενος «Oddjob» (o κακός του «Goldfinger» που τον υποδύθηκε ο Χάρολντ Σακάτα) - ένας κακός τόσο διαφορετικός απ' ότι έχουμε δει μέχρι σήμερα ώστε να γίνει αυτόματα εικονικός για τη σειρά ταινιών του Τζέιμς Μποντ.

Προφανώς, ο εν λόγω ηθοποιός δεν είναι ο Τσιουετέλ Ετζιοφόρ που έχει επιβεβαιωθεί ότι θα παίζει στην ταινία στο ρόλο ενός από τους κακούς/αντιπάλους του Τζέιςμ Μποντ.

Τα γυρίσματα της 24ης περιπέτειας του Τζέιμς Μποντ, με σκηνοθέτη τον Σαμ Μέντες, θα ξεκινήσουν το Δεκέμβριο του 2014.

Διαβάστε ακόμη: