Buzz

Ηρθε και η σειρά του Μπομπ Γουάινστιν;

στα 10

Μετά το σκάνδαλο του Χάρβεϊ Γουάινστιν, τώρα, η showrunner του «The Mist», Αμάντα Σίγκελ κατηγορεί τον συνιδρυτή της Weinstein Company για απρεπή συμπεριφορά.

Ηρθε και η σειρά του Μπομπ Γουάινστιν;

«Είναι σαν να βιώνω έναν εφιάλτη, ενώ είμαι ξύπνιος. Ο αδελφός μου, μας έχει προκαλέσει απαρηγόρητο πόνο. Ως πατέρας τριών κοριτσιών, το λέω αυτό με όλο μου το είναι». Αυτά δήλωνε πριν από λίγες μέρες ο Μπομπ Γουάινστιν, όταν οι αποκαλύψεις για τον αδελφό του Χάρβεϊ και τις αμέτρητες καταγγελίες σεξουαλικής παρενόχλησης, έπαιρναν την μορφή χιονοστιβάδας.

Είναι λοιπόν τουλάχιστον ειρωνικό –αλλά όχι εντελώς απροσδόκητο- ότι τώρα, ο ίδιος βρίσκεται απέναντι σε μια ανάλογη κατηγορία, από την Αμάντα Σίγκελ, η οποία υποστηρίζει ότι ο Μπομπ της πρότεινε επανειλημμένως να δειπνήσουν μαζί κι ότι την φλέρταρε έντονα παρά τις συνεχιζόμενες αρνήσεις της.

Δείτε ακόμη: Το Χόλιγουντ παρακολουθεί σοκαρισμένο την πτώση του Χάρβεϊ Γουάινστιν

αμάντα σίγκελ, 607

Η ίδια υποστηρίζει ότι οι επίμονες προτάσεις του Μπομπ Γουάινστιν δεν σταμάτησαν παρά μόνο όταν ο δικηγόρος της προειδοποίησε την Weinstein Company ότι η Σίγκελ θα εγκατέλειπε την σειρά αν η συμπεριφορά του δεν άλλαζε. Η ιστορία ξεκίνησε όταν οι δύο τους συναντήθηκαν για ένα επαγγελματικό δείπνο τον Ιούνιο του 2016 , στην διάρκεια του οποίου ο Γουάινστιν την ρώτησε την ηλικία της λέγοντας ότι δεν θα ήθελε να εμπλακεί ρομαντικά με κάποιαν που είναι μικρότερη από την κόρη του και συνέχισε ρωτώντας την εξαιρετικά προσωπικές ερωτήσεις. Μετά το δείπνο, της ζήτησε να ανέβει στο δωματιο του ξενοδοχείου του, αλλά εκείνη αρνήθηκε.

Από τότε, σύμφωνα με την Σίγκελ, ο Γουάινστιν αποπειράθηκε να την δει ξανά πολλές φορές τετ α τετ, «αστειευόμενος μερικές από αυτές ότι καθώς είναι το αφεντικό της, θα μπορούσε να την απολύσει αν δεν δεχόταν». Την κάλεσε επίσης σε ένα πάρτι σε ένα νοικιασμένο σπίτι στο Μαλιμπού, αλλά όπως λέει η ίδια της έδωσε την εντύπωση ότι θα ήταν μόνο οι δυο τους εκεί.

Μπομπ Γουαϊνστάιν, Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν, 607

«Το όχι θα έπρεπε να είναι αρκετό» δήλωσε η Σίγκελ στο Variety. «Μετά από ένα «όχι», οποιοσδήποτε σου ζητήσει να βγείτε θα έπρεπε να το ξεχάσει και να προχωρήσει πιο κάτω. Ο Μπομπ μου έλεγε συνέχεια ότι ήθελε την φιλία μου, αλλά δεν ήταν αυτό που ήθελε. Ηθελε κάτι παραπάνω. Ελπίζω ότι από εδώ κι εμπρός, ένα «όχι» θα του είναι αρκετό».

Ο Μπομπ Γουάινστιν αρνείται μετά βδελυγμίας τις φήμες και άνθρωποι που βρίσκονται κοντά του επισημαίνουν ότι πρόκειται για ψεύδη κι ότι σε ολόκληρη την καταγγελία της Σίγκελ δεν υπάρχει ούτε μια φορά αναφορά για άγγιγμα από την μεριά του προς εκείνη.

Αν και οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι μοιάζει μάλλον αφελές να θεωρείς ότι η «απρεπής συμπεριφορά» ξεκινά από το άγγιγμα. Και περιμένουμε την συνέχεια.

Διαβάστε περισσότερα: