Buzz

«Blue Jay»: Σάρα Πόλσον, Μαρκ Ντουπλάς σε ρομαντική κομεντί; Yes, please

στα 10

Είναι ασπρόμαυρη, είναι ελαφρώς μελαγχολική, μοιάζει ακαταμάχητη. Είναι η ρομαντική κομεντί «Blue Jay», από τα χέρια του Μαρκ Ντουπλάς, για τα μάτια της Σάρα Πόλσον.

«Blue Jay»: Σάρα Πόλσον, Μαρκ Ντουπλάς σε ρομαντική κομεντί; Yes, please

Οι αδελφοί Τζέι και Μαρκ Ντουπλάς, μέσα σε λίγα χρόνια, για την ακρίβεια σε λιγότερο από μια δεκαετία, διακτινίστηκαν από το χαριτωμένο περιθώριο στο περιζήτητο mainstream. Οχι πνευματικά και δημιουργικά, εκεί κρατούν πάντα την ιδιοσυγκρασία τους ανέπαφη, αλλά επιχειρηματικά. Μετά το «Togetherness» και το «Transparent», οι Ντουπλάς έχουν ήδη κλείσει συμφωνία για την παραγωγή τεσσάρων μεγάλου μήκους ταινιών με το Netflix, οι οποίες πρόκειται να διανεμηθούν πρώτα σε κινηματογραφικές αίθουσες και μετά από την ηλεκτρονική πλατφόρμα. Η πρώτη από αυτές είναι έτοιμη, έκανε την πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ του Τορόντο, λέγεται «Blue Jay» κι έχει ένα πρώτο, υπέροχο τρέιλερ.

Διαβάστε ακόμη: Να γιατί η Σάρα Πόλσον είναι η σπουδαιότερη ηθοποιός που μας σύστησε η τηλεόραση τα τελευταία χρόνια

blue jay 607

Το «Blue Jay» σκηνοθετεί ο πρωτοεμφανιζόμενος Αλεξ Λέμαν, γράφουν οι αδελφοί Ντουπλάς και πρωταγωνιστούν η (μόλις βραβευμένη με Emmy και ολοένα ανερχόμενη) Σάρα Πόλσον και ο Μαρκ Ντουπλάς. Υποδύονται τον Τζιμ και την Αμάντα που ήταν ζευγάρι στο σχολείο αλλά από τότε έχουν μεσολαβήσει περισσότερα από 20 χρόνια χωρίς την παραμικρή επαφή. Τυχαία συναντιούνται στο μπακάλικο της παλιάς γειτονιάς τους στο Κρέστλαϊν της Καλιφόρνια. Η μητέρα του Τζιμ έχει πεθάνει κι εκείνος έχει επιστρέψει για λίγο, για να πουλήσει το σπίτι της. Η Αμάντα επισκέπτεται την έγκυο αδελφή της. Αρχίζουν να μιλούν, πρώτα πίνοντας καφέ, έπειτα μια μπίρα... Πριν το καταλάβουν, βρίσκονται στο πατρικό του Τζιμ όπου όλα τους θυμίζουν το παρελθόν. Οι ζωές τους έχουν ακολουθήσει διαφορετικές κατευθύνσεις κι όμως να που ξαναείναι μαζί, σα να μην έχει αλλάξει τίποτα, έτοιμοι να ξαναβρούν κάτι που νόμιζαν ότι είχαν χάσει από καιρό: τους εαυτούς τους. Δείτε παρακάτω το τρέιλερ.

Διαβάστε ακόμη: