Buzz

«Blue Jasmine»: Αυτός είναι ο τίτλος της νέας ταινίας του Γούντι Αλεν!

στα 10

Είναι η ταινία που βρίσκει τον Γούντι Αλεν στα πάτρια εδάφη. Αυτή στην οποία πρωταγωνιστεί η Κέιτ Μπλάνσετ και ο Λούις Σι Κέι. Αυτή που μιλάει για την οικονομική κρίση! Αυτή που ενώ δεν την περιμένουμε καθόλου, θα τη δούμε με τον ίδιο ενθουσιασμό που κρατάμε ακόμη για τον 77χρονο Νεοϋορκέζο που (κάποτε) αγαπήσαμε...

«Blue Jasmine»: Αυτός είναι ο τίτλος της νέας ταινίας του Γούντι Αλεν!

Η αποκάλυψη του τίτλου της νέας ταινίας του Γούντι Αλεν έγινε με αφορμή την αγορά της από τη Sony Pictures Classics που θα αναλάβει τη διανομή της, χωρίς ωστόσο να είναι ακόμη γνωστή κάποια ημερομηνία (μήπως οι Κάννες περιμένουν ακόμη μια πρεμιέρα του Αλεν τον Μάιο;).

Το «Blue Jasmine» που έχει ήδη ολοκληρώσει τα γυρίσματά του, αφηγείται την ιστορία μιας πλούσιας γυναίκας από τη Νέα Υόρκη, η οποία αφού χάνει όλη της την περιουσία αναγκάζεται να μετακομίσει στο Σαν Φρανσίσκο, όπου βρίσκει κατάλυμα στο σπίτι της αδερφής της. Εκεί θα συναντήσει έναν άντρα ο οποίος θα μπορούσε να τη βοηθήσει να ανακτήσει το lifestyle της, αλλά πρώτα θα πρέπει να ανακαλύψει την πραγματική του ταυτότητα καθώς και να αποδεχτεί το Σαν Φρανσίσκο ως το νέο της σπίτι.

Στο φιλμ πρωταγωνιστούν ο Αλεκ Μπόλντγουιν, η Κέιτ Μπλάνσετ, ο Μπόμπι Καναβάλε, ο Λούις Σι Κέι, ο Αντριου Ντάις Κλέι, η Σάλι Χόκινς, ο Πίτερ Σάρσγκααρντ και ο Μάικλ Στούμπαργκ, ενώ η συνεργασία της Sony Pictures Classics με τον Γούντι Αλεν μετράει ήδη έξι ταινίες, πράγμα που δεν είναι δύσκολο με τη φόρα που ο 77χρονος πλέον σκηνοθέτης παραγεμίζει τη φιλμογραφία του.

Ας ελπίσουμε το αμερικάνικο σκηνικό να τον βοηθήσει να είναι λίγο πιο... Γούντι Αλεν από ότι ήταν για παράδειγμα στο «Στη Ρώμη με Αγάπη».

Διαβάστε περισσότερα