Buzz

Blogoscars 2014: Το ετήσιο ραντεβού διαφωνίας με τα Οσκαρ επιστρέφει!

στα 10

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά οι Ελληνες bloggers διαλέγουν τις δικές τους καλύτερες ταινίες της χρονιάς, στέλνοντας στην Ακαδημία ένα ηχηρό μήνυμα για το πόσο πιο διασκεδαστικά θα μπορούσαν να γίνουν τα Οσκαρ αν σταματούσαν να ανησυχούν και αγαπούσαν το... fun!

Flix Team
Blogoscars 2014: Το ετήσιο ραντεβού διαφωνίας με τα Οσκαρ επιστρέφει!

Οσοι συμμετέχετε ή παρακολουθείτε εδώ και τρία χρόνια τα Blogoscars γνωρίζετε πως είναι το πιο απενοχοποιημένο κινηματογραφικό best of της χρονιάς, ένας εναλλακτικός τρόπος να δηλώσεις την αγάπη σου για τις ταινίες που είδες και μια δήλωση άρνησης στον συντηρητισμό των βραβείων Οσκαρ.

Διαβάστε εδώ όλα όσα - ξέφρενα - συνέβησαν στα Blogoscars του 2013.

Φέτος η ψηφοφορία ξεκινά την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου, τα ψηφοδέλτια κλείνουν το Σάββατο 1η Μαρτίου και αμέσως μετά την φετινή απονομή των Οσκαρ στις 2 Μαρτίου, θα ξεκινήσει η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων σε ένα τετραήμερο βραβεύσεων με αφετηρία την Τετάρτη 5 Μαρτίου.

Αν έχετε blog και ενδιαφέρεστε να δηλώσετε συμμετοχή, μπορείτε να μάθετε περισσότερα στο επίσημο site των blogoscars. Tο επίσημο hashtag της διοργάνωσης στο twitter και facebook είναι #blogoscars, ενώ μπορείτε να ακολουθήσετε τα blogoscars στο Τwitter και το Facebook, για όλες τις τελευταίες πληροφορίες και τα παρασκήνια.

Θυμίζουμε εδώ πως οι τρεις κορυφαίες ταινίες στις προηγούμενες ψηφοφορίες των Blogoscars ήταν ο «Μαύρος Κύκνος» του Ντάρεν Αρονόφσκι (το 2011), το «Drive» του Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν (το 2012) και το «Django Unchained» του Κουέντιν Ταραντίνο (το 2013).

2

Διαβάστε περισσότερα: