Φεστιβάλ / Βραβεία

«A Blast» του Σύλλα Τζουμέρκα: νέες φωτό και clip

στα 10

Πέντε μέρες πριν την επίσημη πρεμιέρα του «A Blast» στο Διαγωνιστικό Τμήμα του Φεστιβάλ του Λοκάρνο, νιώθουμε την έκρηξη να πλησιάζει, κοιτάζοντας νέα υλικά της ταινίας.

«A Blast» του Σύλλα Τζουμέρκα: νέες φωτό και clip

Το «A Blast», η νέα ταινία του Σύλλα Τζουμέρκα, τέσσερα χρόνια μετά τη «Χώρα Προέλευσης», έχει πακετάρει την ορολογιακή βόμβα που λέγεται Ελλάδα 2014 κι έχει ήδη εγκατασταθεί στην… Ελβετία. Εκεί, στο 67ο Φεστιβάλ του Λοκάρνο, την Τρίτη, 12 Αυγούστου, το «A Blast» θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του, στο Διαγωνιστικό Τμήμα της διοργάνωσης. Εχοντας ήδη… εντρυφήσει στους ήρωες της ταινίας και σε στιγμιότυπα από τα γυρίσματα **(δείτε εδώ, «A Blast»: Λίγο πριν την έκρηξη στο Λοκάρνο), συμπληρώνουμε κομμάτια του παζλ με επιπλέον φωτογραφίες από το φιλμ κι ένα γεμάτο ένταση clip. Εχοντας ήδη μπει στη λίστα του Hollywood Reporter με τα «5 Πράγματα που Δεν Πρέπει να Χάσετε στο Φεστιβάλ», δεν έχουμε παρά να περιμένουμε την πρώτη προβολή και τις πρώτες αντιδράσεις!

Δείτε εδώ το clip από το «A Blast» που παρουσιάζει το Φεστιβάλ του Λοκάρνο

Διαβάστε και δείτε εδώ περισσότερα για το «A Blast», τη δημιουργία του και τους συντελεστές του

Ακολουθήστε την πορεία της ταινίας στο facebook page της και στο ablastfilm.com

Δείτε παρακάτω νέες φωτογραφίες από την ταινία

Το φεστιβάλ του Λοκάρνο θα διεξαχθεί φέτος από τις 6 έως τις 16 Αυγούστου, ενώ στο διαγωνιστικό τμήμα Pardi di Domani, συμμετέχει επίσης το «II» του Ευθύμη Kosemund Σανίδη.

Περισσότερα για το «A Blast»

blastnew01

blastnew02

blastnew03

blastnew04