Buzz

Τραγωδία: φροντιστής σκοτώθηκε σε δυστύχημα στο σετ του «Blade Runner 2»

στα 10

Ούγγρος τεχνικός σκοτώνεται στο σετ του «Blade Runner 2» όταν τμήμα του σκηνικού καταρρέει...

Τραγωδία: φροντιστής σκοτώθηκε σε δυστύχημα στο σετ του «Blade Runner 2»

Eκπρόσωπος της εταιρίας παραγωγής Alcon Entertainment δυστυχώς επιβεβαίωσε τα τραγικά νέα: «Ενας Ούγγρος τεχνικός βρήκε τραγικό θάνατο κατά τη διάρκεια της αποξήλωσης του σκηνικού του στο σετ των Origo Studios στη Βουδαπέστη».

Το κομμάτι των γυρισμάτων που ξεκίνησε αρχές Ιουλίου στα Origo Studios έχει ολοκληρωθεί και η παραγωγή είχε αποχωρήσει εδώ και μέρες από την Ουγγαρία, όμως το συνεργείο παρέμεινε για να αποσυνδέσει το σκηνικό.

Δείτε κι αυτό: Το Λος Αντζελες του 2019+ είναι υπέροχα τοξικό! Πρώτες εικόνες από το «Blade Runner 2»

blade runner 607

Μαρτυρίες θέλουν τον Ούγγρο φροντιστή να εργαζόταν κάτω από μία πλατφόρμα τη στιγμή που την αποσυναρμολογούσαν, όταν από λάθος κομμάτι της κατέρρευσε πάνω του και τον καταπλάκωσε. Σύμφωνα με την Alcon Entertainment, θα πραγματοποιηθεί έρευνα για τις συνθήκες του δυστυχήματος.

Να θυμίσουμε ότι σκηνοθέτης του φιλόδοξου πρότζεκτ έχει αναλάβει ο Καναδός Ντενίς Βιλνέβ («Sicario: Ο Εκτελεστής», «Prisoners», «Ο Ανθρωπος Αντίγραφο» - και το επερόμενο «Arrival»), ο Ρίντλεϊ Σκοτ παραμένει ως παραγωγός και πρωταγωνιστές είναι οι Χάρισον Φορντ, Ράιαν Γκόσλινγκ, Ρόμπιν Ράιτ και Τζάρετ Λέτο.

Θυμηθείτε: Ποιοι διαμορφώνουν το καστ του Blade Runner 2;

Η ταινία έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 6 Οκτωβρίου του 2017, αλλά οι συντελεστές κρατούν την υπόθεση άκρως μυστική.

Διαβάστε περισσότερα: