Buzz

To «Blade Runner» επιστρέφει με σκηνοθέτη τον Ντενί Βιλνέβ και πρωταγωνιστή τον... Χαρισον Φορντ!

στα 10

Υπέροχα νέα; Ο Καναδός σκηνοθέτης του «Prisoners» θα αναλάβει το δύσκολο έργο του σίκουελ του «Blade Runner», στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Χάρισον Φορντ!

To «Blade Runner» επιστρέφει με σκηνοθέτη τον Ντενί Βιλνέβ και πρωταγωνιστή τον... Χαρισον Φορντ!

Μετά από χρόνια υποθέσεων και φημών, το σίκουελ του «Blade Runner» είναι πραγματικότητα.

Η επίσημη ανακοίνωση έγινε από την Alcon Entertainment που έδωσε στη δημοσιότητα το όνομα του σκηνοθέτη που θα αναλάβει το δύσκολο έργο. Αυτός είναι ο Ντενί Βιλνέβ του «Prisoners», μια ταιριαστή και ταυτόχρονα ιδιαίτερη επιλογή αφού ο Καναδός σκηνοθέτης έχει χτίσει τη φήμη του πάνω σε ιδιοσυγκρασιακές επιλογές που εκτείνονται από τον απόλυτο ρεαλισμό (βλ. το υποψήφιο για Οσκαρ «Incedies») μέχρι το σουρεαλισμό (βλ. «Enemy»).

Διαβάστε ακόμη: To σενάριο του «Blade Runner 2» είναι έτοιμο και είναι και «διαολεμένα καλό»

Blade Runner 607

Μαζί με την παραπάνω ανακοίνωση έγινε πλέον και επίσημη η συμμετοχή του Χάρισον Φορντ στην ταινία, πράγμα που κάνει το σίκουελ να μοιάζει πλέον με το πιο πολυαναμενόμενο φιλμ των επόμενων χρόνων.

O Ρίντλεϊ Σκοτ θα είναι παραγωγός της ταινίας μαζί με τον Αντριου Κόσοβε και τον Μπρόντερικ Τζόνσον: «Είναι τιμή μας που ο Χάρισον θα μας συνοδεύσει στο ταξίδι μας με τον Ντενί Βιλνέβ, ο οποίος είναι τρομερά ταλαντούχος, όπως διαπιστώσαμε προσωπικά στο "Prisoners". O Χάμπτον Φάντσερ και ο Μάικλ Γκριν, μαζί με τον Ρίντλεϊ Σκοτ έχουν φτιάξει ένα ώριμο και πιστό σίκουελ σε μια από τις πιο διάσημες ταινίες όλων των εποχών και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία μας», δήλωσαν σε κοινή ανακοίνωσή τους οι Κόσβε και Τζόνσον.

Κανείς δεν ξέρει ακόμη την υπόθεση του νέου «Blade Runner», εκτός από το γεγονός πως θα διαδραματίζεται πολλές δεκαετίες μετά την πρώτη ταινία.

Blade Runner 607

Διαβάστε ακόμη: