Buzz

«Blade Runner 2049»: Προετοιμασία με τρεις μικρού μήκους... «προπαρασκευαστικές» ταινίες

στα 10

Ενας μήνας και κάτι μένει πριν την αποκάλυψη του «Blade Runner 2049» - κι ο Ντενί Βιλνέβ έχει ετοιμάσει τρεις μικρού μήκους που καλύπτουν όσα συνέβησαν από το 2019 της πρώτης ταινίας.

«Blade Runner 2049»: Προετοιμασία με τρεις μικρού μήκους... «προπαρασκευαστικές» ταινίες

Είναι η πιο πολυαναμενόμενη ταινία του φετινού φθινοπώρου: το «Blade Runner 2049» έρχεται στις 5 Οκτωβρίου και μετά από δυο τρέιλερ (δείτε τα εδώ) και άφθονες εικασίες γεμάτες δέος, η παραγωγή της νέας ταινίας ζητά την προσοχή μας!

Δείτε κι αυτό: Πίσω από τις κάμερες του «Blade Runner 2049»

blade runner 2049

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, το «Blade Runner 2049» εκτυλίσσεται 30 χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας. Ο Ράιαν Γκόσλινγκ υποδύεται έναν νέο blade runner, τον αστυνομικό Κ του LAPD, ο οποίος φέρνει στο φως ένα από χρόνια θαμμένο μυστικό που απειλεί να βυθίσει τα απομεινάρια αυτής της μελλοντικής κοινωνίας στο χάος. Η ανακάλυψή του τον οδηγεί σε μια αναζήτηση για τον Ρικ Ντέκαρντ (Χάρισον Φορντ), έναν πρώην blade runner του LAPD ο οποίος αγνοείται εδώ και 30 χρόνια. Ωστόσο, τι έχει συμβεί στο μεταξύ;

Δείτε ακόμη: O υπέροχα σκοτεινός κόσμος του Ρότζερ Ντίκινς στο «Blade Runner 2049»

blade runner 2049

Με σκηνοθέτη τον Λουκ Σκοτ - γιο του Ρίντλεϊ Σκοτ (του «Morgan», αλλά και υπεύθυνος για τον αντίστοιχο πρόλογο του «Alien: Covenant» του μπαμπά του, που μάλλον έμεινε ευχαριστημένος από τη δουλειά του!), η παραγωγή έχει ετοιμάσει τρεις μικρού μήκους ταινίες, που συμπληρώνουν τα κενά.

Δείτε ακόμη: «Blade Runner 2049» | μία σκηνή του Ράιαν Γκόσλινγκ όλο μυστήριο, ατμόσφαιρα και προσδοκίες

Η πρώτη, που μπορείτε να δείτε παρακάτω, εκτυλίσσεται το 2036 κι έχει ως ήρωα τον Νιάντερ Γουόλας του Τζάρεντ Λέτο. Ο Γουόλας παρουσιάζει μια νέα, τελειοποιημένη σειρά από ρέπλικες, τους Nexus 9, επιδιώκοντας την άρση της απαγόρευσής τους που έχει εφαρμοστεί από το 2023. Η ταινία λέγεται «2036: Nexus Dawn» κι είναι προφανές ότι θα έχει σχέση με την πλοκή του «Blade Runner: 2049» - κι αν όχι, θα έχουμε απολαύσει λίγες ακόμη σκοτεινές εικόνες από το σύμπαν της ταινίας.

Δείτε εδώ την πρώτη μικρού μήκους ταινία και κάντε όρεξη:


.Διαβάστε περισσότερα: