Buzz

«Blade Runner 2049»: δείτε μία σκηνή του Ράιαν Γκόσλινγκ όλο μυστήριο, ατμόσφαιρα και προσδοκίες

στα 10

Mία νέα 90 δευτερολέπτων σεκάνς του Ράιαν Γκόσλινγκ από το «Blade Runner 2049» μάς κάνει να ανυπομονούμε ακόμα περισσότερο για το σύμπαν που έστησε ο Ντενί Βιλνέβ.

«Blade Runner 2049»: δείτε μία σκηνή του Ράιαν Γκόσλινγκ όλο μυστήριο, ατμόσφαιρα και προσδοκίες

Είναι η πιο πολυαναμενόμενη ταινία του φετινού φθινοπώρου: το «Blade Runner 2049» έρχεται στις 5 Οκτωβρίου και μετά από δυο τρέιλερ (δείτε τα εδώ), τρεις μικρού μήκους για να μας βάλουν στο κλίμα και άφθονες εικασίες γεμάτες δέος, ο Ντενί Βιλνέβ αποκαλύπτει κι ένα πρώτο film clip - μία σεκάνς 90 δευτερολέπτων που θέλει τον Ράιαν Γκόσλινγκ, ως «Officer K» να ανακαλύπτει ένα εργοστάσιο-κολαστήριο του μέλλοντος, με εργάτες παιδιά-ρέπλικες.

Διαβάστε επίσης: Ο Τζάρεντ Λίτο «τυφλώθηκε» για τον ρόλο του στο «Blade Runner 2049»

Η μυστηριώδης, μεταποκαλυπτική, cyberpunk ατμόσφαιρα, τα ανατριχιαστικά σιωπηλά παιδιά-κλώνοι, η στιβαρότητα του Γκόσλινγκ, όλα καταμαρτυρούν έναν άκρατο σεβασμό στο σύμπαν του Ρίντλεϊ Σκοτ και στις προσδοκίες των φανς.

Blade Runner 2049 clip 607

Να θυμήσουμε ότι το «Blade Runner 2049» εκτυλίσσεται 30 χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας. Ο Ράιαν Γκόσλινγκ υποδύεται έναν νέο blade runner, τον Αστυνομικό Κ του LAPD, ο οποίος φέρνει στο φως ένα από χρόνια θαμμένο μυστικό που απειλεί να βυθίσει τα απομεινάρια αυτής της μελλοντικής κοινωνίας στο χάος. Η ανακάλυψή του τον οδηγεί σε μια αναζήτηση για τον Ρικ Ντέκαρντ (Χάρισον Φορντ), έναν πρώην blade runner του LAPD ο οποίος αγνοείται εδώ και 30 χρόνια.

Πατήστε το play και δείτε τι εξηγεί ο (ηθοποιός του «Walking Dead») Λέσλι Τζέιμς, στον Γκόσλινγκ.


Διαβάστε περισσότερα: