Buzz

H ταινία της «Black Widow» απέκτησε σκηνοθέτη

στα 10

H σόλο ταινία της Μαύρης Χήρας βρίσκεται ακόμη πιο κοντά απ' όσο περιμέναμε.

H ταινία της «Black Widow» απέκτησε σκηνοθέτη

Από ότι όλα δείχνουν, το μέλλον στο κινηματογραφικό σύμπαν, τόσο της DC όσο και της Marvel, δείχνει να είναι γυναικεία υπόθεση. Ηδη, όσο αφορά το MCU, η «Captain Marvel» βρίσκεται στη μέση της παραγωγής, με μια εκ των δύο σκηνοθετών να είναι γυναίκα, ενώ θα έχει και την τιμή να έχει την πρώτη γυναίκα συνθέτη για το soundtrack της ταινίας.

Μαζί με όλα αυτά, η ανάγκη για την αφήγηση της ιστορία μιας από τις πιο δυναμικές ηρωίδες, και μέλος των Εκδικητών από την αρχή τους κιόλας, αυτής της Μαύρης Χήρας, δείχνει πλέον όχι μόνο αναγκαία αλλά και επιτακτική. Η Σκάρλετ Τζοχάνσον είχε δηλώσει πως θα ήθελε να κάνει την ταινία (αλλά με κάποιους όρους), ο Ζακ Σέιφερ έχει γράψει ήδη το σενάριο, και το μόνο που έλειπε ήταν ποιος ή ποια θα τη σκηνοθετούσε.

Διαβάστε ακόμα: Αν η solo ταινία της Σκάρλετ - Black Widow - Τζοχάνσον ήταν μια αλά Marvel ρομαντική κομεντί!

black widow 607

Το The Hollywood Reporter επιβεβαίωσε, επιτέλους, πως η σκηνοθέτης βρέθηκε και το όνομα αυτής είναι Κέιτ Σόρτλαντ από την Αυστραλία. Η Σόρτλαντ κατάφερε να «νικήσει» άλλους 70 υποψήφιους σκηνοθέτες για την ταινία, ανάμεσά τους και ονόματα όπως η Αμα Ασάντε, Μάγκι Μπετς, Μέλανι Λορέν και Κίμπερλι Πιρς. Λέγεται μάλιστα πως η ίδια η Τζοχάνσον προσπάθησε να «σπρώξει» το όνομα της Σόρτλαντ για την σκηνοθεσία, αφού η ίδια λάτρεψε την ταινία της «Lore», ένα δράμα Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Οσο αφορά το σενάριο, μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει αρκετά πράγματα γνωστά, πέρα του ότι φήμες θέλουν την ταινία να αποτελεί ένα prequel όλων των υπόλοιπων ταινιών, και θα βρίσκεται χρονολογικά πριν τα γεγονότα του πρώτου «Iron Man», με την ιστορία να ακολουθεί την Νατάσα Ρόμανοφ στα πρώτα βήματά της ως Μαύρη Χήρα.

Διαβάστε ακόμα: