Buzz

To «Black Panther» μόλις πέρασε το 1 δισεκατομμύριο δολάρια εισπράξεις παγκοσμίως

στα 10

Η ταινία - φαινόμενο της Marvel είναι αποφασισμένη να σπάσει όλα τα ρεκόρ.

To «Black Panther» μόλις πέρασε το 1 δισεκατομμύριο δολάρια εισπράξεις παγκοσμίως

Το ένα δισεκατομμύριο δολάρια ξεπέρασε το «Black Panther» μέσα σε 26 μέρες παγκοσμίως και έγινε έτσι η 33η ταινία ιστορικά και ταυτόχρονα η 16η ταινία της Disney και η πέμπτη της Marvel που το καταφέρνει. Οι άλλες τέσσερις είναι το «Avengers», το «Avengers: Age of Ultron», το «Iron Man 3» και το «Captain America: Civil War».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Variety, εντός Αμερικής, το «Black Panther έχει φτάσει τα 521 εκατομμύρια δολάρια, η ένατη πιο μεγάλη επιτυχία όλων των εποχών, ενώ με το Σαββατοκύριακο που διανύουμε και τα περισσότερα από 37 εκατομμύρια δολάρια που αναμένεται να συγκεντρώσει θα γίνει η νούμερο 2 πιο επιτυχημένη ταινία με υπερήρωα στην ιστορία μετά τα 535 εκατομμύρια δολάρια του «The Dark Knight».

H ταινία του Ράιαν Κούγκλερ κυκλοφόρησε και στην Κίνα όπου έκανε 20 εκατομμύρια δολάρια μόλις την πρώτη ημέρα, ενισχύοντας έτσι το παγκόσμιο box - office της. Την ίδια στιγμή όλοι είναι σίγουροι πως η ταινία είναι και η πρώτη γνωστή υποψηφιότητα για το Οσκαρ Καλύτερης Ταινίας στα Οσκαρ του 2019.

Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix για το «Black Panther» που συνεχίζεται στις αίθουσες

Black Panther 607

Για την ιστορία, στην Ελλάδα, το «Black Panther» μέχρι και το άνοιγμα της τρίτης εβδομάδας του είχε ξεπεράσει τα 124.000 εισιτήρια, κάνοντας μια πολύ επιτυχημένη καριέρα εν μέσω οσκαρικής περιόδου.