Buzz

Ο Κέντρικ Λαμάρ (υπο)γράφει το σάουντρακ του «Black Panther» της Marvel! Και το πρώτο τραγούδι είναι εδώ

στα 10

Ο Black Panther ακούει Κέντρικ Λαμάρ και SZA - ακούστε κι εσείς!

Ο Κέντρικ Λαμάρ (υπο)γράφει το σάουντρακ του «Black Panther» της Marvel! Και το πρώτο τραγούδι είναι εδώ

Μοιάζει νομοτελειακό να είναι ο Κέντρικ Λαμάρ (μαζί με τον Αντονι "Top Dawg" Τίφιθ) εκείνος που θα κάνει την παραγωγή και θα επιμεληθεί το soundtrack του «Black Panther»: έχοντας κάνει την πρώτη του εμφάνιση στο ενιαίο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel μέσα από το «Captain America: Civil War», ο Black Panther, με τη μορφή του Τσάντγουικ Μπόζμαν, έρχεται στις οθόνες στις 15 Φεβρουαρίου, με τη δική του ταινία, σηματοδοτώντας μια σπάνια περίπτωση μαύρου υπερήρωα που πετυχαίνει κάτι τέτοιο.

Δείτε ακόμη: Στο τρέιλερ του «Black Panther» θα βρεις τη Marvel που εμπιστεύεσαι και αγαπάς!

Black Panther 607

Το soundtrack θα περιλαμβάνει «μουσική της ταινίας κι εμπνευσμένη από αυτήν», μαζί και με το νέο τραγούδι του Κέντρικ Λαμάρ, σε συνεργασία με την SZA, το «All the Stars», που κυκλοφόρησε τώρα, με τη σχετική ανακοίνωση για την ταινία και που μπορείτε ν' ακούσετε ολόκληρο παρακάτω.

Ο Ράιαν Κούγκλερ («Fruitvale Station», «Creed»), σκηνοθέτης του «Black Panther», επέλεξε ο ίδιος τον Κέντρικ Λαμάρ για την ταινία και δηλώνει, «Είναι τιμή μου να συνεργάζομαι μ' έναν τόσο απίστευτο καλλιτέχνη, του οποίου η δουλειά έχει αποτελέσει έμπνευση και τα καλλιτεχνικά πιστεύω του συμβαδίζουν μ' εκείνα που εξερευνώ στην ταινία. Δεν βλέπω την ώρα ν' ακούσει ο κόσμος τι ετοιμάζουν ο Κέντρικ κι η Top Dawg Entertainment.» Από την πλευρά του, ο Κέντρικ Λαμάρ ανταπέδωσε τα κομπλιμέντα: «Το «Black Panther» της Marvel είναι απίστευτο, από το καστ ως τον σκηνοθέτη του. Το μεγαλείο αυτής της ταινίας προβάλλει έναν σπουδαίο γάμο τέχνης και πολιτισμού. Νιώθω πραγματική τιμή που προσφέρω τη γνώση μου στην παραγωγή και στη σύνθεση της μουσικής, δίπλα στο όραμα του Ράιαν και της Marvel.»

Black Panther 607

Στην ταινία, ο Τσάντγουικ Μπόζμαν είναι ο Black Panther, ή αλλιώς Τ’Τσάλα, ο οποίος διαδέχεται στο θρόνο τον δολοφονημένο πατέρα του και ηγέτη στο πανάρχαιο βασίλειο της Γουακάντα, έναν απομονωμένο, πλούσιο, αλλά και τεχνολογικά εξελιγμένο πολιτισμό της Αφρικής που για αιώνες παρέμενε κρυμμένος από τη Δύση, και αναλαμβάνει το δύσκολο έργο να προστατεύσει την πατρίδα του από εχθρούς εντός κι εκτός της χώρας. Συμπρωταγωνιστούν οι Μάικλ Μπ. Τζόρνταν, Λουπίτα Νιόνγκ’ο, Ντάνιελ Καλούγια, Ντανάι Γκουρίρα, Αντι Σέρκις, Μάρτιν Φρίμαν, Αντζελα Μπάσετ και Φόρεστ Γουίτακερ. Ακούστε παρακάτω το «All the Stars» και δείτε το τρέιλερ του «Black Panther» εδώ.

Διαβάστε ακόμη:

Black Panther poster 607