Buzz

Η Χάρλεϊ Κουίν «έχει ξεπεράσει τους κλόουν» στο πρώτο teaser του «Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn)»

στα 10

H ταινία αναμένεται τον Φεβρουάριο στις αίθουσες.

Η Χάρλεϊ Κουίν «έχει ξεπεράσει τους κλόουν» στο πρώτο teaser του «Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn)»

H «Ομάδα Αυτοκτονίας», η πρώτη προσπάθεια της DC να ενώσει τους κακούς της σε μια αντι-ηρωική ταινία, μπορεί να μην κέρδισε τόσο τις εντυπώσεις, αλλά η ερμηνεία της Μάργκο Ρόμπι ως Χάρλεϊ Κουίν κατάφερε να μας δώσει μια πιο ποπ, σέξι και ίσως λίγο πιο παλαβή εκδοχή της ερωμένης του Τζόκερ. Ετσι αφήνει πίσω την Ομάδα Αυτοκτονίας για να σχηματίσει την δική της εγκληματική ομάδα, η οποία θα αποτελείται μόνο από γυναίκες, και θα έχει το όνομα Birds of Prey.

Διαβάστε ακόμα: Οι πρώτες εικόνες από το «Birds of Prey» με τη Μάργκο Ρόμπι δείχνουν απλά fantabulous

birds of prey 607

Βασισμένο στο ομότιτλο κόμικ, η ταινία θα έχει τίτλο «Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn)», δεν θα είναι φυσικά μια σόλο ταινία με πρωταγωνίστρια την Quinn, αλλά θα έχει και μια σειρά από άλλους χαρακτήρες όπως την Black Canary (Τζούρνι Σμόλετ-Μπελ), μια ηρωίδα με υπερηχητική κραυγή, την Huntress (Μέρι Ελίζαμπεθ Γουίνστεντ), μια vigilante η οποία είναι κόρη ενός νεκρού εγκληματία, την Ρενέ Μοντόγια (Ρόζι Περέζ), η οποία είναι μια ντεντέκτιβ της Γκόθαμ Σίτι, την Κασάντρα Κέιν (Ελα Τζέι Μπάσκο), μια μέλλουσα Batgirl, τον κακό Black Mask (Γιούαν ΜακΓκρέγκορ) και τον κατά συρροή δολοφόνο Βίκτωρ Ζασζ (Κρις Μεσίνα).

Το τρέιλερ της ταινίας παίχτηκε για πρώτη φορά στους κινηματογράφους πριν την προβολή της ταινία «Αυτό Κεφάλαιο 2», δείχνοντας την Κουίν να σπάει κόκκινα μπαλόνια και να λέει πως «έχει ξεπεράσει πλέον του κλόουν». Το «Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn)», του οποίου τη σκηνοθεσία υπογράφει η Κάθι Γιάν και το σενάριο η Κριστίνα Χόντσον, θα βγει στις αίθουσες στις 7 Φεβρουαρίου 2020. Δείτε το τρέιλερ παρακάτω.


birds of prey poster 607