Buzz

Νέα κινηματογραφική βιογραφία για τη Μαρία Κάλλας

στα 10

Αναξιοποίητη κινηματογραφικά η συναρπαστικά τραγική ζωή της Μαρία Κάλλας μπαίνει στο επίκεντρο ενός προτζεκτ που θέλει την Εύα Γκριν να αναλαμβάνει τον δυσκολότερο ρόλο της ζωής της.

Νέα κινηματογραφική βιογραφία για τη Μαρία Κάλλας

Μια κινηματογραφική βιογραφία της Μαρία Κάλλας, προφανώς διαφορετική απ' ότι την εμπνεύστηκε ο Φράνκο Τζεφιρέλι στη δική του άνευρη εξιστόρηση της ζωής της στο «Callas Forever» του 2002 με τη Φανί Αρντάν, βρίσκεται εδώ και καιρό σε προπαραγωγή χωρίς ακόμη να έχει οριστικοποιήσει τους συντελεστές της.

Στα ονόματα που είναι σίγουρα αυτή τη στιγμή ξεχωρίζει η Νίκι Κάρο (πιο γνωστή για το «Whale Rider» του 2002 και το «North Country» του 2005) στο ρόλο της σκηνοθέτη και της συνσεναριογράφου, σε μια βιογραφία της Κάλλας που θα βασιστεί στο βιβλίο του Αλφόνσο Σινιορίνι «Τoo Proud, Τοο Fragile».

Για τον κεντρικό ρόλο της «τόσο υπερήφανης, τόσο εύθραυστης» προσωπικότητας της Κάλλας, η Κάρο προτιμά την Εύα Γκριν, η οποία ωστόσο δεν επιβεβαιώνει ακόμη τη συμμετοχή της, ενώ ταυτόχρονα δηλώνει φοβισμένη από έναν τόσο δύσκολο ρόλο.

Για κάποιον περίεργο λόγο (που δεν έχει καμία σχέση με τις υποκριτικές της δυνατότητες) μοιάζει ιδανική...