Buzz

Παντρεύεστε; Καλέστε τον Μπιλ Μάρεϊ!

στα 10

Ο Μπιλ Μάρεϊ ξαναχτυπά: βγάζει φωτογραφία με αρραβωνιασμένο ζευγάρι.

Παντρεύεστε; Καλέστε τον Μπιλ Μάρεϊ!
Φαίνεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει...

Πριν από λίγες εβδομάδες έγινε μεγάλο θέμα σε όλο τον κόσμο, το βίντεο του Μπιλ Μάρεϊ, ο οποίος μπήκε ακάλεστος σε bachelor party και είχε μερικές σοφές συμβουλές να δώσει σε όλους τους... αδέσμευτους εκεί έξω.ο Μπιλ Μάρεϊ έτρωγε σε ψητοπωλείο του Τσέρλεστον της Ν. Καλιφόρνια, όπου σε διπλανό πριβέ χώρο, μία παρέα διασκέδαζε το bachelor party του γαμπρού. Ενας από τους καλεσμένους τον είδε στο μπάνιο και ειδοποίησε τους φίλους του, οι οποίοι αποφάσισαν να του στείλουν ένα κερασμένο ποτό. Ο Μάρεϊ το αρνήθηκε, όπως και την πρόσκλησή τους να έρθει στο πάρτι τους. Μετά από λίγη ώρα όμως, προς έκπληξη όλων, μπήκε κι αποφάσισε να μοιραστεί μερικές σοφίες της ζωής. Διαβάστε περισσότερα και δείτε το βίντεο.

Χθες, μία ακόμα περιπέτεια του Μπιλ Μάρεϊ συνδέεται με ένα αρραβωνιασμένο ζευγάρι. Η Ασλεϊ Ντόναλντ κι ο Ερικ Ρότζερς είχαν δώσει ραντεβού με τη φωτογράφο τους Ραχήλ Γκούμπα για τη φωτογράφηση των αρραβώνων τους (τη φωτογραφία που παίρνει ένα ζευγάρι στην Αμερική για να την ποστάρει στην τοπική τους εφημερίδα) στο κέντρο του Τσάρλεστον, Ν. Καρολίνα. Μόνο που τους περίμενε μια μεγάλη έκπληξη. Τυχαία περνούσε από μπροστά τους ο Μπιλ Μάρεϊ.

Σας μεταφέρουμε αυτούσια την μαρτυρία της φωτογράφου, που δημοσίευσε τελικά «την επίσημη φωτογραφία» εξιστορώντας το περιστατικό:

Περπατούσαμε στο κέντρο του Τσέρλεστον παίρνοντας διάφορες φωτογραφίες, καταγράφοντας το ρομάντζο του ζευγαριού και απολαμβάνοντας τις γωνιές της πόλης. Είδα μία σκάλα και ζήτησα από το ζευγάρι να ανέβουν τα σκαλιά και να ποζάρουν εκεί. Δεν είναι σπάνιο, σε τέτοιες φωτογραφήσεις, περαστικοί και τουρίστες που περνούν να σφυρίξουν ή να κάνουν μία αστεία φάτσα, ή απλώς να συγχαρούν το εκάστοτε αρραβωνιασμένο ζευγάρι. Μόνο όταν έστησα την Ασλεϊ και τον Ερικ πάνω στη σκάλα, έτοιμη να ξεκινήσω τη φωτογράφηση, εκείνοι ξαφνικά πήραν ένα ύφος που ξεπερνούσε την έκπληξη και το σοκ. Κοιτούσαν πάνω από τον ώμο μου και τα είχαν εντελώς χαμένα. Προσπάθησα να τους πω να κοιτούν το φακό, αλλά εκείνοι συνέχιζαν να κοιτούν πίσω μου. Ο Ερικ τότε μου είπα να γυρίσω. Το έκανα εκνευρισμένη, με σκοπό να ζητήσω από τους τουρίστες να μας αφήσουν για λίγο ήσυχους να κάνουμε τη δουλειά μας. Και τότε είδα τον Μπιλ Μάρεϊ. Στεκόταν πίσω μου με ένα χαμόγελο, σήκωνε το πουκάμισό του και έτριβε την κοιλιά του για να κάνει το ζευγάρι να γελάσει. Και έμεινα κάγκελο κι εγώ. Του ζητήσαμε αν ήθελε να βγάλει μία φωτογραφία με το ζευγάρι και το αποδέχτηκε πολύ ευγενικά. Και τους έφτιαξε το κέφι!

1

Για αυτό σας λέμε: μήπως παντρεύεστε; Καλέστε τον Μπιλ Μάρεϊ στο γάμο. Θα έρθει, θα σας κάνει να γελάσετε, θα βγάλετε φωτογραφίες μαζί με τα σόγια, μπορεί να σας πει κι ένα τραγούδι στη δεξίωση και, πάνω από όλα, θα τον χαρούμε κι εμείς οι λεύτεροι.

Περισσότερος απολαυστικός Μπιλ Μάρεϊ: