Buzz

Ετσι έχασε ο Μπιλ Μάρεϊ το ρόλο του «Toni Erdmann» από τον Τζακ Νίκολσον

στα 10

Ο ηθοποιός που όλοι θα θέλαμε να δούμε στο ρόλο του Αμερικάνου Τονι Ερντμαν αποκαλύπτει πως έχασε την ευκαιρία λόγω... κακής οργάνωσης.

Ετσι έχασε ο Μπιλ Μάρεϊ το ρόλο του «Toni Erdmann» από τον Τζακ Νίκολσον

Μόλις πριν λίγο καιρό ανακοινώθηκε ότι στο αμερικανικό ριμέικ του «Toni Erdmann» θα πρωταγωνιστεί ο Τζακ Νίκολσον στον πρώτο του ρόλο στο σινεμά μετά το 2010.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, όμως, ο Μπιλ Μάρεϊ αποκάλυψε πως η Κρίστεν Γουίιγκ που θα υποδυθεί την πρωταγωνίστρια της ταινίας (αυτήν που αποθέωσε η Σάντρα Χίλερ στην αυθεντική ταινία της Μάρεν Αντε) τον είχε πλησιάσει για να παίξει τον πατέρα της.

«Η Κρίστεν Γουίιγκ, που τη βρίσκω υπέροχη, μου έστειλε κάτι και μου είπε να του ρίξω μια ματιά. Δεν είμαι πολύ οργανωμένος. Για λίγο καιρό το είχα χάσει και μετά το βρήκα, αλλά δεν είδα αυτό που ήθελε να δω. Και μετά μου είπε πως ο Τζακ Νίκολσον πήρε τη δουλειά.

Δείτε ακόμη: 66 αξιολάτρευτα GIFs για τα 66 χρονια του Μπιλ Μάρεϊ

Toni Erdmann 607

Νέες φήμες θέλουν στη σκηνοθετική καρέκλα του αμερικανικού «Toni Erdmann» να κάθεται ο Αλεξάντερ Πέιν (λόγω προφανής σύνδεσής του με τον Τζακ Νίκολσον εξαιτίας του «Σχετικά με τον Σμιντ»), ενώ είναι αναπόφευκτα τα «τι θα γινόταν αν» όταν με το καλό ολοκληρωθεί η ταινία και όλοι θα σκέφτονται πως θα ήταν στο ρόλο ο Μπιλ Μάρεϊ.

Ειρωνία, αλλά το 2014 ο Τεοντόρ Μέλφι διάλεξε τον Μπιλ Μάρεϊ να παίξει στο «St. Vincent», μετά την απόρριψη του Τζακ Νίκολσον.

Διαβάστε περισσότερα: