Buzz

Ο Μπιλ Μάρεϊ τραγουδά Μπομπ Ντίλαν σε μια σκηνή του «St. Vincent»

στα 10

Μπιλ Μάρεϊ. Ακουστικά. 80ς γουόκμαν κρεμασμένο από το λαιμό. Τσιγάρο κρυμμένο στη γλάστρα. Το «Shelter from the Storm» του Μπομπ Ντίλαν δεν είχε ποτέ καλύτερη εκτέλεση. Δείτε το...

Ο Μπιλ Μάρεϊ τραγουδά Μπομπ Ντίλαν σε μια σκηνή του «St. Vincent»

Ο Μπιλ Μάρεϊ μπορεί να μας τραγουδήσει οτιδήποτε θέλει. Οχι, πραγματικά: μπορεί να μας τραγουδήσει ό,τι εκείνος θέλει. Και το έχει κάνει. Εντός κι εκτός οθόνης. Οσο τον νοσταλγούμε σε εκείνη τη σουρεαλιστική σκηνή του ξενυχτυσμένου καραόκε πάρτι στο «Χαμένοι στη Μετάφραση» να ομολογεί ότι δεν υπάρχει τίποτα «More Than This», εκείνος επανέρχται με ακόμα περισσότερο ρεπερτόριο.

«Bill Murray Day»: επιτέλους, κάποιος το σκέφτηκε!

Μία νέα σκηνή από το «St.Vincent» του Τεντ Μέλφι τον θέλει να βγαίνει στην πίσω αυλή του σπιτιού του, ζωσμένος με ένα 80ς γουόκμαν και παλιομοδίτικα ακουστικά στ' αυτιά, το «Blood on the Tracks» του Μπομπ Ντίλαν στη διαπασών και να τραγουδά με ηδονή, όσο προσπαθεί να καπνίσει το κρυμμένο τσιγάρο στη γλάστρα με το πεθαμένο φυτό. Επειδή είναι ο Μπιλ Μάρεϊ θα προσπαθήσει να ποτίσει και το φυτό ταυτόχρονα.

bill murray St Vincent bob dylan scene

Μπιλ Μάρεϊ: Θεούλης!

Η ιστορία του «St. Vincent» ακολουθεί ένα 12χρονο αγόρι που χτίζει μια απρόσμενη, στενή φιλία με τον γείτονά του, βετεράνο στρατιωτικό, ο οποίος και θα τον μυήσει στον κόσμο της τράπουλας, του στριπ-τιζ και της αναζήτησης του νοήματος της ζωής.

Το φιλμ βγαίνει αυτό τον μήνα στις αμερικάνικες αίθουσες σε διανομή της Weinstein Company, γεγονός που δεν αποκλείει το «σπρώξιμο» του Μάρεϊ στις υποψηφιότητες των Οσκαρ - κάτι που έχει ήδη αργήσει να γίνει!

Μπιλ, σε αγαπάμε. In a world of steel-eyed death and men who are fighting to be warm, you are our shelter from the storm.

.

Λόγοι που ο Μπιλ Μάρεϊ είναι μικρός θεούλης: