Buzz

Ο Μπιλ Μάρεϊ έμεινε για να βοηθήσει να καθαρίσουν το γήπεδο μετά τη συναυλία των Grateful Dead

στα 10

Πόσο θεός είναι τελικά αυτός ο άνθρωπος; Ε, τόσο!

Ο Μπιλ Μάρεϊ έμεινε για να βοηθήσει να καθαρίσουν το γήπεδο μετά τη συναυλία των Grateful Dead

Το έχουμε πει και το έχουμε ξαναπεί: ο Μπιλ Μάρεϊ είναι ένας μικρός θεούλης. Γνωστός ροκάς, δεν μπορούσε να λείπει από την ιστορική τελευταία συναυλία των Grateful Dead («Fare Thee Well») στο Solider Field γήπεδο του Σικάγο. Τι κι αν είχε VIP πάσο για να συναναστραφεί στ παρασκήνια με τα μέλη του γκρουπ και τους celebrities προσκεκλημένους τους (Κλόι Σεβινί, Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν, Τζον Μάγιερ, Γούντι Χάρελσον, Λαρς Ούλριχ και άλλα μέλη των Wilco, Sonic Youth, The National, Τhe Avett Brothers κλπ). Τη συναυλία την είδε μαζί με τον απλό λαό στις κερκίδες κι όχι σε VIP χώρο (από εκεί και οι selfies των θαυμαστών).

Bill Murray Grateful Dead 607

Διαβάστε όλους τους λόγους που ο Μπιλ Μάρεϊ είναι θεός:

Μετά το τέλος της συναυλίας, ο Μάρεϊ ξαναπήγε στα καμαρίνια για να συγχαρεί του Grateful Dead όμως μετά δεν έφυγε αμέσως. Σύμφωνα με μάρτυρες, ο Μπιλ παρέμεινε με το συνεργείο καθαρισμού του σταδίου για να τους βοηθήσει να καθαρίσουν το γήπεδο μέχρι αργά τη νύχτα.

Bill Murray Grateful Dead 607 1

Ισως γιατί τα τελευταία λόγια των Dead στους 70.000 θαυμαστές τους (που τραγουδούσαν με κλάματα το «you know our love will not fade away») πριν κατέβουν από τη σκηνή ήταν «please, be kind». Κι ο Μάρεϊ υπάκουσε.

Ή, γιατί πολύ απλά, είναι ένας μικρός θεός.