Buzz

«Big Little Lies»: Ο Ζαν-Μαρκ Βαλέ δεν θέλει να υπάρξει 2ος κύκλος

στα 10

Mεγάλο φινάλε για τη σειρά-έκπληξη της ΗΒΟ. Ομως, παρόλη την επιτυχία της, ο σκηνοθέτης Ζαν-Μαρκ Βαλέ καταψηφίζει να συνεχιστεί για 2η σεζόν. Διαβάστε άφοβα - κανένα spoiler.

«Big Little Lies»: Ο Ζαν-Μαρκ Βαλέ δεν θέλει να υπάρξει 2ος κύκλος

Η μίνι σειρά του ΗΒΟ από τον Ντέιβιντ Ε. Κέλι («Ally McBeal», «Boston Legal») και τον Ζαν-Μαρκ Βαλέ (σκηνοθέτη των «Wild» και «Dallas Buyers Club») τα είχε όλα: απεγνωσμένες νοικοκυρές (με ένα εξαιρετικό καστ που πλαισίωνε τις Ριζ Γουίδερσπουν, Νικόλ Κίντμαν, Σεϊλίν Γούντλεϊ), πολυτελή Καλιφορνέζικα σπίτια που έκρυβαν τα δικά τους οικογενειακά μυστικά, ενοχικούς γονείς, βίαιους συζύγους, αποτυχημένους γάμους και ένα απίστευτο (απίστευτο) soundtrack. Το «Big Little Lies», είχε, πάνω από όλα, αυτό που υποσχόταν ο τίτλος του: ψέμματα, πόνο και... φόνο.

Ο πρώτος κύκλος ολοκληρώθηκε χθες βράδυ στην Αμερική και η ερώτηση φυσικά, μετά το μεγάλο φινάλε, ήταν αν θα ακολουθήσει δεύτερος.

Η σειρά βασίζεται σε μυθιστόρημα της Λιάν Μοριάρτι, το στόρι του οποίου ολοκληρώθηκε με την πρώτη σεζόν. Ομως η παραγωγός Ρζι Γουίδερσπουν έχει δηλώσει ότι θα ήθελε η σειρά να συνεχίσει και η Μοριάρτι έχει κάποιες ιδέες για το πώς θα μπορούσε το σενάριο να εξελιχθεί.

Διαβάστε ακόμη: το Flix εξερευνά το μυστηριώδη κόσμο του Big Little Lies

Big Little Lies 607

Ομως οι συζητήσεις, έχουν προς το παρόν κολλήσει. Κι αυτό, γιατί ο Βαλέ πιστεύει ότι πρέπει η ιστορία των ηρωίδων να τελειώσει εδώ.

«Ο ντετέκτιβ που κρύβουμε όλοι μέσα μας δε θέλει να αφήσει την ιστορία να τελειώσει, με τον τρόπο που την τελειώνουμε. Ολοι θέλουμε να μάθουμε παραπάνω: "έκαναν το σωστό, τι θα συμβεί από εδώ και πέρα;". Ομως όλα αφήνονται στη φαντασία του κοινού, ο κάθε θεατής θα καταλάβει την ιστορία όπως θέλει. Μία δεύτερη σεζόν δε με βρίσκει σύμφωνο. Ας προχωρήσουμε σε κάτι νέο! Κι αν υπάρχει η ιδέα να επανενώσουμε τη Ριζ, τη Νικόλ και τις υπόλοιπες ας το κάνουμε. Ομως η επιτυχία ήταν το "Big Little Lies". Το "Big Little Lies 2"... μπα. Οχι τόσο. Γιατί να το καταστρέψουμε;»

Απάντηση: γιατί δεν το χορταίνουμε. Κατά βάθος όμως, συμφωνούμε με το Βαλέ. Δε χρειάζεται όλα να έχουν συνέχεια...

To «Big Little Lies» της Λίαν Μοριάρτι με τον ελληνικό τίτλο «Μυστικά και Ψέματα» κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός

Διαβάστε περισσότερα: