Buzz

Βία και στιλ: δυο νέα τρέιλερ του «Only God Forgives»

στα 10

Τι μαθαίνουμε βλέποντάς τα; Οτι μάλλον κάποιος θα κλέψει την παράσταση από τον Ράιαν Γκόσλινγκ ή την κάμερα του Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν: Η Κρίστιν Σκότ Τόμας που μοιάζει εδώ ακόμη πιο απίθανη απ' ότι συνήθως.

Βία και στιλ: δυο νέα τρέιλερ του «Only God Forgives»

Τώρα ξέρουμε ότι η ταινία θα είναι στο διαγωνιστικό τμήμα του φεστιβάλ των Καννών.

Και μετά από το «Drive» (και το βραβείο σκηνοθεσίας δύο χρόνια πριν) κανείς δεν θα το σκεφτεί δεύτερη φορά να δώσει τον Χρυσό Φοίνικα στον Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν.

Εκτός κι αν το βίαιο, στιλιζαρισμένο έπος του, είναι τόσο βίαιο όσο υποσχόταν το πρώτο του τρέιλερ κι όσο επιβεβαιώνουν τα δύο καινούρια, ότι θα είναι.

2

Το «Only God Forgives», ακολουθεί τον Τζούλιαν ο οποίος όταν δολοφόνησε έναν αστυνομικό αυτοεξορίστηκε στην Μπανγκόκ. Τώρα διευθύνει ένα γυμναστήριο ταϊλανδέζικου μποξ, όμως το πραγματικό, άγριο ξύλο πέφτει στους δρόμους και το παρασκήνιο. Κι αυτό γιατί το γυμναστήριο δεν είναι παρά η βιτρίνα της πραγματικής επιχείρησης διακίνησης ναρκωτικών που διαχειρίζεται με τον αδελφό του. Οταν ο αδελφός του βρίσκεται δολοφονημένος, ο Τζούλιαν ξεκινάει μία αποστολή ανελέητης εκδίκησης ενάντια στο διάβολο τον ίδιο: έναν αστυνομικό που φέρει το παρατσούκλι «Εκδικητής Αγγελος».

2

Μέχρι την στιγμή που στην Ταϊλάνδη φτάνει η μητέρα του, μια γυναίκα που κινεί τα νήματα της επιχείρησής τους από την Φλόριντα και που μοιάζει να είναι αυτή που έχει όλη τη δύναμη, όλη την οργή, όλη τη θέληση και που αντίθετα από τον Θεό, δεν συγχωρεί ποτέ!

Απολαύστε τα τρέιλερ και μια σειρά νέων φωτογραφιών!



2

3

4

5

6

7

8

9