Buzz

Best of Flix Week: Τα καλύτερα της κινηματογραφικής εβδομάδας που πέρασε

στα 10

H εβδομάδα που πέρασε ξεκίνησε με την απώλεια του Κόρι Μοντίθ από το «Glee», συνεχίστηκε με ένα μπαράζ ειδησεογραφικής επικαιρότητας του Γούντι Αλεν και κατέληξε στο panic room για τους λάτρεις της ποπ κουλτούρας που ονομάζεται Comic-Con. Διαβάστε όλα όσα έκαναν την εβδομάδα που μας πέρασε πιο... κινηματογραφική.

Flix Team
Best of Flix Week: Τα καλύτερα της κινηματογραφικής εβδομάδας που πέρασε

Γούντι Αλεν overdose: Με αφορμή την έξοδο του «Blue Jasmine» στις αμερικάνικες αίθουσες, αυτήν την εβδομάδα ο Γούντι Αλεν βρισκόταν παντού. Σε αποκαλυπτικές συνεντεύξεις στους Los Angeles Times όπου ο Γουντι Αλεν δηλώνει τα πράγματα για τα οποία έχει μετανιώσει - ανάμεσα σε αυτά και το ότι έγινε σκηνοθέτης, σε μια αριστουργηματική σκηνή από το «Blue Jasmine» με την Κέιτ Μπλάνσετ να δίνει μια οσκαρική ερμηνεία, στην εξομολόγηση του για τον έρωτα που τρέφει στο πρόσωπο του Louis C.K. και στο αποτέλεσμα μιας δικής που τον έστεψε νικητή κόντρα στον Γούιλιαμ Φόκνερ.

2

Comic - Con 2013: Ολος ο πλανήτης που σέβεται την ποπ κουλτούρα σαν Θεό δεν ασχολείται με τίποτα άλλο το τριήμερο 18 με 21 Ιουλίου όπου διεξάγεται το φετινό Comic-Con στο Σαν Ντιέγκο. Οσα μάθαμε, μας έκαναν εντύπωση και θα συζητήθουν από το Comic-Con του 2013 μπορείτε να τα βρείτε εδώ.

2

Μιλήσαν στο Flix: Ο Τζεφ Νίκολς και ο Μάθιου ΜακΚόναχεϊ για το «Ενα Καλοκαίρι», την καλύτερη ταινία της εβδομάδας και ο Στάθης Αθανασίου για το «Α», ένα νέο διάβασμα της «Αντιγόνης» στην εποχή της κρίσης και του crowdfunding.

2

Τα τρέιλερ της εβδομάδας: Λόγω Comic-Con είδαμε τις πρώτες εικόνες του Electro από το «Amazing Spider-Man 2», νέο τρέιλερ για το «Hunger Games: Catching Fire», ένα teaser του «Veronica Mars: The Movie». Επίσης είδαμε τον Ιντρις Ελμπα να υποδύεται (οσκαρικά) τον Νέλσον Μαντέλα στο «Mandela: Long Walk to Freedom», τον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς να υποδύεται τον Τζούλιαν Ασάνζ στο «The Fifth Estate» του Μπιλ Κόντον και το πρώτο τρέιλερ του «12 Years a Slave» του Στιβ ΜακΚουίν να σπάει τις αλυσίδες.

Τίποτα, όμως, δεν συγκρίνεται με το χορταστικό, σέξι τρέιλερ του «The Counselor» του Ρίντλεϊ Σκοτ που έχει κερδίσει ήδη φανατικούς θαυμαστές και το πρώτο instagram τρέιλερ της κινηματογραφικής ιστορίας που ανήκει δικαιωματικά στο «Jobs», τη βιογραφία του Στιβ Τζομπς με τον Αστον Κούτσερ.

2

Τόσα καλοκαίρια...: Το αφιέρωμα στο Flix στις καλοκαιρινές ταινίες που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ συνεχίστηκε με Ελβις Πρίσλεϊ, πεινασμένους καρχαρίες, το Τόκιο σε καύσωνα, μια βόλτα στη γαλλική εξοχή, όλα όσα μπορούν να συμβούν σε δύο ανθρώπους όταν φλέγονται από τον πόθο και την ιστορία ενός ζευγαριού που μετράει έναν από τους μεγαλύτερους κινηματογραφικούς έρωτες σε καλοκαίρια. Αναζητήστε εδώ ολόκληρη τη λίστα με τις ταινίες για ένα αξέχαστο καλοκαίρι.

2

Βγάλτε την τηλεόραση στο μπαλκόνι: Αυτήν την εβδομάδα είδαμε το πρώτο επεισόδιο του «The Bridge» που παίζεται σε ταυτόχρονη μετάδοση με την Αμερική στο ελληνικό FoxLife, είδαμε όλους τους θανάτους του «Game of Thrones» στο επίσημο βίντεο που λάνσαρε το HBO στο Comic - Con και αφήσαμε τον Θοδωρή Δημητρόπουλο να αναλύσει τις υποψηφιότητες των φετινών βραβείων Εμμυ.

2

Τι μάθαμε αυτήν την εβδομάδα: