Buzz

Best of Flix Week: Τα καλύτερα της κινηματογραφικής εβδομάδας που πέρασε

στα 10

Με τις μέρες να μας φέρνουν όλο και πιο κοντά στο τέλος του 2013, η εβδομάδα που πέρασε γέμισε με λίστες, αξιολογήσεις και όλα μας τα best της χρονιάς!

Flix Team
Best of Flix Week: Τα καλύτερα της κινηματογραφικής εβδομάδας που πέρασε

Ενας χρόνος που τελειώνει επιβάλλει συλλογισμό: ποια ήταν τα καλύτερα, ποια ήταν τα χειρότερα, τα απολαυστικότερα και τα πιο εύκολα αμελητέα της χρονιάς που κοντεύει να ολοκληρωθεί; Ετσι, αυτήν την εβδομάδα μετρήσαμε αντίστροφα το Top Ten του Flix, με τις καλύτερες ταινίες του 2013, διαμορφώνοντας τη δική μας δεκάδα και περιμένοντας τη δική σας, όπως την ψηφίζετε ως το τέλος του χρόνου.

tv

Αξιολογήσαμε (με πυξίδα τον Θοδωρή Δημητρόπουλο) το Top Ten της τηλεοπτικής χρονιάς, εξετάζοντας τις καλύτερες σειρές που είδαμε στην TV, από το 10 και προς τα πάνω.

girls

Υποδεχτήκαμε τα Χριστούγεννα παρέα με τη Λένα Ντάναμ και το καινούριο τρέιλερ του «Girls» για την 3η σεζόν και χορτάσαμε ατάκες, νεύρωση, γέλιο και... κορίτσια!

nympho

Είδαμε το τελευταίο κεφάλαιο του «Nymph()maniac», από την περιβόητη προωθητική καμπάνια του Λαρς φον Τρίερ, το οποίο λέγεται «The Gun» και, πρωτοφανώς, δεν περιέχει ούτε ίχνος σεξ.

auteurs

Γελάσαμε με την ομάδα Suitcase in Point απ’ το Οντάριο, που οραματίστηκε πώςς θα σκηνοθετούσαν μια ταινία για τα Χριστούγεννα οι μεγάλοι σκηνοθέτες αυτού του κόσμου, απ’τον Μάρτιν Σκορσέζε μέχρι τον Γούντι Αλεν, στο βιντεάκι «The Auteurs of Christmas».

parask

Συγκλονιστήκαμε, μαζί με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, για την εξαφάνιση του Αντώνη Παρασκευά, του καθοριστικού τηλεπαρουσιαστή που αγνοείται την τελευταία εβδομάδα.

wolf

Διαβάσαμε την αλήθεια για τον πραγματικό «Wolf of Wall Street», τον Τζόρνταν Μπέλφορτ, στην έρευνα του TIME και μάθαμε πόσες από τις υπερβολές και τις καταχρήσεις που παρουσιάζει η ταινία είναι αληθινές: σχεδόν όλες!