Buzz

Best of Flix Week: Τα καλύτερα της κινηματογραφικής εβδομάδας που πέρασε

στα 10

Το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας, οι Νύχτες Πρεμιέρας στην Αθήνα και το build up μέχρι τα αποψινά βραβεία ΕΜΜΥ: διαλέγετε και παίρνετε, αυτή η εβδομάδα είχε κάτι για τον καθένα! Οσα χάσατε, βαρεθήκατε να διαβάσετε ή δεν πήρατε χαμπάρι, βρείτε τα συγκεντρωμένα εδώ με τον τρόπο του Flix.

Flix Team
Best of Flix Week: Τα καλύτερα της κινηματογραφικής εβδομάδας που πέρασε
«Top of the Lake» της Τζέιν Κάμπιον

Αυτήν την εβδομάδα:

Αναλύουμε τις υποψηφιότητες των ΕΜΜΥ Ανά κατηγορία κι ανά εθιστική τηλεοπτική σειρά, ο Θοδωρής Δημητρόπουλος εξηγεί, προβλέπει και αξιολογεί τις φετινές υποψηφιότητες για τα Βραβεία ΕΜΜΥ που θ’ απονεμηθούν το βράδυ της Κυριακής, 22 Σεπτεμβρίου. Φυλλομετρά όσα μάς απασχόλησαν στο τηλεοπτικό πρόγραμμα, επιλέγει τα δικά του βραβεία και, μεταμορφωμένος σε προφήτη πιθανολογεί για τ’ αποτελέσματα. Πάρτε μολύβι και χαρτί και σημειώστε τα απαραίτητα για τα φετινά ΕΜΜΥ εδώ.

redhulk

Ταξιδέψαμε στο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας Ανάμεσα στο εθνικό και το διεθνές διαγωνιστικό πρόγραμμα, το πανέμορφο κέντρο της πόλης και την ολοζώντανη σκοτεινή αίθουσα του Ολύμπια κάναμε για λίγο την κινηματογραφική Δράμα σπίτι μας. Από την τελετή έναρξης μέχρι τα φετινά βραβεία, διαβάστε και δείτε την καθημερινή ανταπόκριση του Flix από το Φεστιβάλ Δράμας και, μαζί, πώς μας φάνηκε η κάθε ταινία του εθνικού διαγωνιστικού.

donjon

Πιάσαμε θέση στις Νύχτες Πρεμιέρας Το αγαπημένο Φεστιβάλ των Αθηναίων κήρυξε για 19η χρονιά την έναρξη του φθινοπώρου και της νέας σεζόν, συγκεντρώνοντας το ομορφότερο και πολυπληθέστερο κοινό έξω από τις αίθουσες των προβολών του. Διαβάστε τι είδαμε και τι ανυπομονούμε να δούμε στις Νύχτες Πρεμιέρας και μάθετε χρήσιμες συμβουλές για τη βδομάδα που ακολουθεί ως τη λήξη του.

affleck

Ακούσαμε τι έχει να πει ο Μπεν Αφλεκ σε όσους τον αποπαίρνουν Κι αυτό είναι: «Ξέρω να διαχειρίζομαι κωλοκαταστάσεις. Είμαι σκληρός τύπος». Με αφορμή την παρουσία του στο τηλεοπτικό σόου του Τζίμι Φάλον, ο Μπεν Αφλεκ μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για την αρνητική αντίδραση όσων δεν θέλουν να πιστέψουν πως αυτός είναι ο επόμενος... Μπάτμαν και, κατά τη δική μας γνώμη τουλάχιστον, ήταν ηρωικό! Δείτε το απόσπασμα από την εμφάνιση του Μπεν Αφλεκ στην εκπομπή του Τζίμι Φάλον εδώ.

pedro

Στείλαμε τα συχαρίκια στον Πέδρο Αλμοδόβαρ Ο σπουδαίος Ισπανός σκηνοθέτης θα παραλάβει το τιμητικό βραβείο για το σύνολο της καριέρας και του έργου του στην τελετή απονομής των Ευρωπαϊκών Βραβείων Κινηματογράφου. Μάθετε περισσότερα για τη διάκριση του Πέδρο Αλμοδόβαρ από τα EFA εδώ.

ida

Ενθουσιαστήκαμε βλέποντας νέα τρέιλερ Η νέα ταινία του σκηνοθέτη του «Last Resort» και της «Γυναίκας του Πέμπτου», το «Ida» του Πάβελ Παβλικόφσκι κέρδισε το βραβείο της Fipresci στο φεστιβάλ του Τορόντο και μάς αποκάλυψε την ασπρόμαυρη ποίησή του: δείτε το τρέιλερ. Σε άσπρο και μαύρο και η σχέση πατέρα και γιου στο τρέιλερ του «Nebraska» του Αλεξάντερ Πέιν. Δείτε το εδώ.

whitehouse

Μιλήσαμε με τους συντελεστές του «Λευκός Οίκος: Η Πτώση» Το πρωταγωνιστικό δίδυμο και ο σκηνοθέτης του «Λευκός Οίκος: η Πτώση» εξήγησαν στο Flix πώς το σινεμά δράσης είναι μόνο entertainment και δεν έχει καμία ευθύνη στη διαμόρφωση συνείδησης μετά την 11η Σεπτεμβρίου! Διαβάστε τις συνεντεύξεις με τον Ρόλαντ Εμεριχ, τον Τζέιμι Φοξ και τον Τσάνινγκ Τέιτουμ εδώ.