Buzz

«Η καλύτερη συμβουλή που μου έδωσαν ποτέ»: Οι σταρ του Χόλιγουντ μοιράζονται μαθήματα ζωής και καριέρας

στα 10

Το Hollywood Reporter ζήτησε από τους καλεσμένους του 39ου Φεστιβάλ του Τορόντο να μοιράστουν τις καλύτερες συμβουλές καριέρας που τους έδωσαν ποτέ.

Flix Team
«Η καλύτερη συμβουλή που μου έδωσαν ποτέ»: Οι σταρ του Χόλιγουντ μοιράζονται μαθήματα ζωής και καριέρας

Η Κρίστεν Γουιγκ δηλώνει πως η καλύτερη συμβουλή που της έδωσαν ποτέ ήταν να μάθει να λέει «όχι», ο Μάικλ Ντάγκλας θυμάται πως όταν του είπαν πως «η κάμερα ξέρει αν λες ψέματα» τον κατέστρεψαν στην αρχή της καριέρας του, ο Μπεν Κίνγκσλεϊ δεν θα ξεχάσει ποτέ όσα του έμαθε ο Πίτερ Μπρουκ, η Τζένιφερ Κόνελι θα «κλέψει» τη συμβουλή που κάποιος είχε πει κάποτε στον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ο Τζέικ Τζίλενχαλ δεν ξέχασε ποτέ πως «δεν πρέπει να κάνει τόσα όσα κάνει» και ο Τζέιμς Φράνκο θα πει με τα λόγια του Σεθ Ρόγκεν: «Μην κάνεις ποτέ μια ταινία που δεν θα πήγαινες να δεις στο σινεμά».

Δείτε στο βίντεο παρακάτω, μερικούς από τους μεγαλύτερους ηθοποιούς του Χόλιγουντ να ανακαλούν τη συμβουλή που τους έκανε καλύτερους ηθοποιούς και μάλλον και ανθρώπους. Αναμεσά τους ο Αλ Πατσίνο, η Ανα Κέντρικ, η Ροουζ Μπερν, η Λορα Ντερν, ο Πολ Μπέτανι, ο Νικολάι Κόστερ Βαλντάου, η Ροζάριο Ντόσον, η Τζένιφερ Ανιστον, ο Κρις Ροκ και πολλοί άλλοι.

Διαβάστε και δείτε ακόμη: